Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα που την τελευταία αγωνιστική στο περασμένο πρωτάθλημα του στέρησε την είσοδο στα πλέι οφ, νικώντας τον με 1-0 στην Καισαριανή, θα δώσει ο Διαγόρας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.
Όπως έγινε σχετικά γνωστό χθες, ο γηραιός έκλεισε για να δώσει στην Αθήνα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα στις 21 Αυγούστου στην Καισαριανή, στα πλαίσια των φιλικών ματς που θα δώσει και είναι ένα από τα πέντε που ζήτησε ο Σουλης Παπαδόπουλος.
Για τον ίδιο λόγο αναμένεται πιθανότατα και εντός της ημέρας η απάντηση του Εθνικού στον οποίο έγινε επίσης πρόταση για φιλικό παιχνίδι. Αν τελικά απαντήσει θετικά ο Εθνικός θα απομένει το κλείσιμο δυο ακόμα αγώνων στην Αθήνα στο διάστημα που θα μείνει από τις 9 μέχρι τις 22 Αυγούστου.
Σε αναζήτηση
Στο μεταξύ οι ομάδες της πόλης μας αντιμετωπίζουν γηπεδικό πρόβλημα εξαιτίας της επανασποράς που γίνεται αυτό το διάστημα σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους που υπάρχουν στο νησί μας.
Με σχετικό έγγραφο, ο Διαγόρας ειδοποιήθηκε πώς τα δυο γήπεδα της πόλης μας (βοηθητικό αλλά και Δημοτικό Στάδιο) θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 20 Ιουλίου οπότε ο γηραιός της πόλης μας θα πρέπει να αναζητήσει γήπεδο για να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις που έχει προγραμματίσει για την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας που θα μείνει στην Ρόδο. Αρνητική ήταν η απάντηση που πήρε από τους ιθύνοντες του γηπέδου του Παραδεισίου αλλά και του Οικονομίδειου της Ιαλυσού για τον ίδιο λόγο.
Στον Διαγόρα ωστόσο, πιστεύουν πώς η επίσημη «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/filiko-me-ethniko-astera/