Την πρόθεσή τους να συντηρήσουν και να εξωραΐσουν τη ροτόντα που βρίσκεται απέναντι από το «Ακταίον» έκαναν γνωστή στο δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά οι γυναίκες του Ροταριανού Ομίλου που τον επισκέφθηκαν χθες το πρωί. Ο δήμαρχος έκανε αμέσως δεκτή την επιθυμία τους τονίζοντας ότι «ο εθελοντισμός στην πράξη είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος και στηρίζεται από τις υπηρεσία του Δήμου».
Αξίζει να τονιστεί ότι για το συγκεκριμένο έργο υπάρχει ήδη μελέτη από τον Δήμο που αφορά τον εξωραϊσμό του και όπως τόνισε ο δήμαρχος, είναι ευπρόσδεκτη μία σωστική μελέτη η οποία θα περιλαμβάνει περισσότερες παρεμβάσεις. Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν πάντως ότι οι εργασίες πρέπει να ξεκινήσουν εντός του Απριλίου και να ολοκληρωθούν σύντομα και μάλιστα πριν την κορύφωση της σαιζόν.
Ο κ. Κουσουρνάς ενημέρωσε τις γυναίκες του Ροταριανού Ομίλου ότι στις 12 Απριλίου αναμένεται ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση της περιοχής από τη Νέα Αγορά έως το «Έλλη», σημείο που περιλαμβάνει και τους χώρους πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/exoraismos-rotontas-apo-ton-rotariano/