Την 3η ήττα στο πρωτάθλημα με προπονητή τον Πέτρο Ρουτζιέρη και 4η συνολικά σε 21 αγωνιστικές στη Football League, γνώρισε τη Δευτέρα ο Διαγόρας από τον Εθνικό Αστέρα.
Οι «κυανέρυθροι», ηττήθηκαν στο ματς της 3ης αγωνιστικής στη Δράμα, με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ (5η αγωνιστική), στα Τρίκαλα, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (17η), όταν και έσπασε το σερί των 11 σερί ματς δίχως ήττα, και τη Δευτέρα στην Καισαριανή.
Οι ομάδες που έχουν καταφέρει συνεπώς να τους «λυγίσουν», είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και η μία από αυτές, έρχεται τη Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο.
Χρόνος για πικρίες και θεωρίες δεν υπάρχει στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο», αφού το ερχόμενο ματς με τους Κρητικούς, είναι καθοριστικής σημασίας. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του και ο αρχηγός του Διαγόρα και σκόρερ του τρίτου τέρματος στο ματς της Καισαριανής, Παναγιώτης Σπάρταλης, αναφερόμενος και στην ατυχία της προηγούμενης αναμέτρησης: «Στην Καισαριανή κάναμε αυτό που μπορούσαμε . Ήμασταν όπως είδατε δυνατοί, αποφασιστικοί, σοβαροί στο παιχνίδι μας και για τον λόγο αυτό, όχι μόνο προηγηθήκαμε αλλά και γυρίσαμε το ματς όταν ο Εθνικός Αστέρας πέρασε την πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Να μην ξεχνάμε πώς παίζαμε με δέκα από το 39΄,γεγονός που συμβαίνει για τρίτο παιχνίδι στην ομάδα μας και θα πρέπει να το δούμε αυτό. Τώρα αφήνουμε πίσω αυτό το άτυχο για μας ματς και κοιτάμε τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ . Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογισθεί κανείς τις αποβολές του Πουλόπουλου και του Ζλάτκοβιτς στην Καισαριανή. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Ρεπό παρά την ήττα
Στα αγωνιστικά, παρά την ήττα, ο Πέτρος Ρουτζιέρης μετά την εμφάνιση στην Καισαριανή, έδωσε ρεπό στους παίκτες του και τους κάλεσε για ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ από σήμερα το απόγευμα.
Ο τεχνικός του Διαγόρα, αναμένεται να επισημάνει τα λάθη που στοίχησαν την ήττα στην Καισαριανή, που επικεντρώνονται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και τα προσωπικά μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις, που στοίχισαν πολύ.
Δύο απουσίες και μία επιστροφή
Στο ματς της Δευτέρας πάντως, δε θα αγωνισθούν ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς που θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική από τις δυο κίτρινες κάρτες που δέχθηκε και ο Γιώργος Πουλόπουλος που θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε για το χτύπημα στον Παριανό. Όπως χαρακτηριστικά είπαν συμπαίκτες του Πουλόπουλου ,αλλά και ολόκληρος ο πάγκος της ομάδας, ο έμπειρος αμυντικός δέχθηκε αισχρή πρόκληση από τον αντίπαλο του και δεν άντεξε, χωρίς αυτό να δικαιολογεί την αντίδραση ενός παίκτη που έχει φάει τα γήπεδα με το …κουτάλι.
Στα των επιστροφών, στην αναμέτρηση της Δευτέρας επανέρχεται από τιμωρία, στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Μαρτσέλο Γκούτμαν.
Καλύτερα ο Ταμπάσης
Ο κόουτς του Διαγόρα περιμένει σήμερα στην προπόνηση, σε καλύτερη κατάσταση, και τον γκολκίπερ Χάρη Ταμπάση, ο οποίος έσφιξε τα δόντια και αγωνίσθηκε με υψηλό πυρετό στην Καισαριανή. Ο γκολκίπερ του Διαγόρα ζήτησε άδεια και θα επιστρέψει από την Αθήνα σήμερα, για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα.













