« Δεν είναι ελεύθερος»

Περιπλέκετε η μεταγραφή του Γιώργου Σκόρπου στον Ακουσίλαο.
Παρότι οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η μεταγραφή να μην ισχύει, καθώς ο Αστέρας Παστίδας που αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με ανακοίνωση του, κάνει γνωστό ότι ο Γιώργος Σκόρπος δεν έχει μείνει ελεύθερος, επομένως ακόμα ανήκει στους Παστιδενούς.
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι» είναι η ακόλουθη:
« Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Παστίδας, θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο και το φιλικό σωματείου του Ακουσίλαου, ότι ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σκόρπος δεν έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα μας, καθώς δεν του έχει δοθεί η ελευθέρας του.
Κατά συνέπεια είναι ακόμα αθλητής του Αστέρα Παστίδας».
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο όσον αφορά τη μεταγραφή του Γιώργου Σκόρπου.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Αστέρα, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις θα ενταθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου μέσα στην εβδομάδα οι Παστιδενοί να ανακοινώσουν τουλάχιστον την απόκτηση δύο αθλητών.