Αθλητικά

«Τρέχουν» και στον Πανορμίτη

Σήμερα θα διεξαχθεί ο διασυλλογικός αγώνας δρόμου με την ονομασία
ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ 2015, που διοργανώνει ο ΑΣΡ Έλαφος με την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Σύμης και της Ιεράς Μονής Πανορμίτη.

Οι 35 αθλητές των ροδίτικων συλλόγων που θα πάρουν μέρος στον αγώνα βρίσκονται ήδη στη Σύμη και είναι έτοιμοι να καλύψουν σήμερα την απόσταση της ατομικής χρονομέτρησης που έχει οριστεί από τους διοργανωτές.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα:

Αγώνισμα : Ατομική χρονομέτρηση .
Κατηγορίες: Κορασίδες-Πανκορασίδες, Παμπαίδες, 4 χλμ.
Ανδρών -Εφήβων-Παίδες 12 χλμ.
Μάστερς 12 χλμ.
Διαδρομή: Εκκίνηση Μονή Πανορμίτη επαρχιακή οδός προς Σύμη τερματισμός Παναγία Στρατερή.
Μήκος διαδρομής 12χμ .
Πρόγραμμα: Εκκίνηση αγώνα ώρα 10:00 όλες οι κατηγορίες , ως άνω.
Ο ποδηλατικός όμιλος ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα, καταστροφή ή κλοπή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Κανονισμοί αγώνα:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνα δρόμου αντοχής και ειδικότερα για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης .
Ρύθμιση απροβλέπτων:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.
Η Γραμματεία θα λειτουργεί 2 ώρες πριν την εκκίνηση , για την παραλαβή των αριθμών για όσους δεν θα παρευρεθούν στο τεχνικό συνέδριο , την υπογραφή των φύλλων αγώνων κ.λ.π. .
Βραβεύσεις:
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα
4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα

Στον αγώνα δεν θα επιτραπούν οχήματα συνοδείας .Επί της διαδρομής θα επιτραπούν μόνο αυτοκίνητα και μηχανές της αγωνοδίκου επιτροπής. Η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ομάδων στην δήλωση συμμετοχής. Η τελική σειρά ανακοινώθηκε στο τεχνικό συνέδριο, καθώς και η αγωνόδικος επιτροπή.
Ιατρική κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου