Στα «βάσανα» της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου μπήκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.
Η μεγάλη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έδωσε κανονικά το «παρών» στο γήπεδο των Μαριτσών κι αφού δέχθηκε το καλωσόρισμα του προπονητή Κώστα Πάττα, λαμβάνοντας τις απαραίτητες οδηγίες, στρώθηκε στη δουλειά, καταγράφοντας στο «κοντέρ» την πρώτη από τις προπονήσεις.
Στις δηλώσεις του στο περιθώριο της «πρώτης», ο Κώστας Πάττας αναφέρθηκε στους στόχους του συγκροτήματός του τη νέα σεζόν:
«Μας περιμένει άλλη μία καινούργια χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα.
Είχαμε προγραμματίσει από τον Ιανουάριο κάποιες αλλαγές, είχαμε αδειάσει λίγο το ρόστερ μας εις γνώση μας για να δώσουμε τη δυνατότητα συμμετοχή σε νέα παιδιά, για να είναι πιο έτοιμα.
Πιστεύω ότι κάναμε τις κατάλληλες κινήσεις ούτως ώστε το ρόστερ του Ηρακλή να είναι και φέτος αρκετά δυνατό,
με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, μία ανταγωνιστική ομάδα, να μαζευτεί ο κόσμος στο γήπεδο και να χαρεί με τα πολλά παιδιά από το χωριό και με πολλά παιδιά που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν στο χωριό.
Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα και να πάμε αρκετά ψηλά».
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο περιμένει να είναι πιο ανταγωνιστικό και ισορροπημένο σε σχέση με αυτό της περασμένης σεζόν:
«Πέρσι ξέραμε ότι ο ΑπόλλωναςΚαλυθιώνείχε στόχους και είχε κάνει κάποιες καλές επενδύσεις για να τους πετύχει, όπως και τους πέτυχε.
Πιστεύω ότι ο Ιάλυσος είναι μία ομάδα που έχει τις βάσεις από πέρσι, αλλά σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό.
Μαθαίνω επίσης ότι μία ομάδα από την Κω θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Δεν θα είναι όπως πέρσι, που υπήρχε το ξεκάθαρο φαβορί».
Τέλος, ο Κώστας Πάττας εξήρε τον Μανώλη Παπαδημήτρη, τον εμβληματικό αρχηγό του Ηρακλή που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αναλαμβάνοντας διοικητικό ρόλο:
«Ο Μανώλης είναι ένα παιδί που έχει προσφέρει στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Το έχει εκπροσωπήσει έξω από τα σύνορα της Δωδεκανήσου με μεγάλη επιτυχία και με σεβασμό.
Είναι σημαία του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια και το αποδεικνύει και ειδικά φέτος μπαίνοντας στο συμβούλιο, είναι ψυχή και σώμα στον Ηρακλή.
Είναι πλέον ένας από τους στυλοβάτες της διοίκησης».
Ηρακλής Μαριτσών: Έπιασε δουλειά, για να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές
