Ειδήσεις

Ο εθελοντισμός αχτίδα φωτός – Δωρεά υπερσύγχρονου μόνιτορ στο Κέντρο Υγείας Εμπωνα

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας από το 2009, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η προσπάθεια όλων μας για ένα καλύτερο αύριο είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Έννοιες και θεσμοί, όπως η Δημοκρατία, ο Πολιτισμός, η προσφορά στον συνάνθρωπο, η οικογένεια, η ευγενής άμιλλα, το ενδιαφέρον για το κοινό καλό, έχουν «ξεθωριάσει» μέσα από τη συνεχή τριβή με την ολοένα επιδεινούμενη καθημερινότητα όλων μας. Η πολιτεία και η πολιτική ηγεσία, όλοι οι αρμόδιοι φορείς αδρανούν σε ζητήματα και ανάγκες για Υγεία, Παιδεία και Πολιτισμό.

Μέσα στη μίζερη σημερινή πραγματικότητα, έρχεται ο εθελοντισμός να δώσει μία αχτίδα φωτός στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ατταβύρου.

Η Διεύθυνση, οι ιατροί και οι νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Έμπωνα, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν κάθε ένα ξεχωριστά, για τη συμβολή τους στην προμήθεια και τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας Έμπωνα με ένα υπερσύγχρονο μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών σημείων ασθενών, μάρκας EDAN im8b, συνολικού κόστους 2200€. Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν χάρη στις φιλότιμες ενέργειες της Προέδρου και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Έμπωνα « Ο Αττάβυρος».

Αναλυτικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμβάλλουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς στην υποστήριξη της καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Έμπωνα :

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έμπωνα «Ο Αττάβυρος»
Όλους τους κατοίκους του Έμπωνα
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιαννών «Βρασιά»
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «Το Σπήλαιο»
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου «Νέα Ζωή»
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητηνίας «Η Κάστελλος»
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απολλώνων «Νέοι Ορίζοντες»
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ισιδώρου «Άγιος Ισίδωρος»
Την Εθελοντική Ομάδα Μανδρικού
Την Εκκλησιαστική επιτροπή Έμπωνα
Τη Θεατρική ομάδα της Κας Μανιώτη
Τη συνάδελφο ιατρό Κα Παπαγεωργίου Καλλιόπη
Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Έμπωνα
Το φαρμακείο Έμπωνα της Κας Αλαφάκη Τσαμπίκας
Την εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού Παπαποστόλου
Την εταιρεία χαρτικών ειδών Ζέτα ΕΠΕ
Την εταιρεία χαρτικώ ειδών Γ. Κοντός και ΣΙΑ Ο.Ε.
Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες του Πολιτιστικού Συλλόγου Έμπωνα «Ο Αττάβυρος» τις αμέσως προσεχείς ημέρες το Κέντρο Υγείας Έμπωνα θα εξοπλισθεί περαιτέρω με ένα σύγχρονο συμπυκνωτή οξυγόνου κόστους 600€, που θα καλύπτει τις μεγαλύτερες ανάγκες του Κέντρου Υγείας σε ιατρικό οξυγόνο.

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Έμπωνα και της προσφοράς μας στο συνάνθρωπο μας δε σταματάει εδώ!!!

Σας περιμένουμε όλους στην 58η Γιορτή Κρασιού στον Έμπωνα 28 έως 30 Αυγούστου 2015. Στα πλαίσια της καθιερωμένης αυτής γιορτής μας, θα λειτουργήσει περίπτερο του Κέντρου Υγείας για την ενίσχυση του, με σκοπό την αγορά ενός αυτόματου αναλυτή Γενικής Αίματος, αλλά και περίπτερο της Εθελοντικής Ομάδας «Ροδαυγή» για τη στήριξη των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Με εκτίμηση

ΜΟΥΚΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ. Υ. ΕΜΠΩΝΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου