Ρεπορτάζ

Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου: Ένα νέο ξεκίνημα

Η κλινική υλοποιεί το σχέδιο για παροχή ιατρικής φροντίδας και νοσηλείας, επενδύοντας στη στελέχωση των τμημάτων της με κορυφαίους και έμπειρους γιατρούς

Σε μία υπερσύγχρονη κλινική πρότυπο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα εξελίσσεται σταδιακά η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, συνδυάζοντας την εμπειρία του παρελθόντος με τη συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού, την προσθήκη νέων τμημάτων και το υψηλό επίπεδο ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Όραμα της κλινικής είναι να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας υγείας στα Δωδεκάνησα, αλλάζοντας την εικόνα της ιατρικής περίθαλψης στη περιοχή..

Κάθε προσθήκη, κάθε αλλαγή γίνεται με γνώμονα την φροντίδα των ανθρώπων. Από την έγκαιρη μεταφορά με τα καινούργια ασθενοφόρα από κάθε σημείο του νησιού κατ’ ευθείαν στην κλινική, μέχρι την αμέριστη φροντίδα για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας και την θεραπεία.

Οι χώροι αναμονής είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τη δημιουργία άνετης και χαλαρής ατμόσφαιρας που μειώνει το άγχος. Ενισχύθηκαν τα διοικητικά τμήματα με άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εκσυγχρονίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση γίνονται νέα πραγματικότητα στην κλινική μέσα σε ένα περιβάλλον προσεγμένο, οικείο και φιλικό.

Η δυνατότητα παροχής ποιοτικής περίθαλψης σε όλους τις ασθενείς διασφαλίζεται από τη συνεργασία της Κλινικής με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα κρατικά ταμεία, καθώς και με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Υλοποιείται η παροχή ιατρικής φροντίδας και νοσηλείας, επενδύοντας στην στελέχωση των μονάδων της κλινικής με κορυφαίους, έμπειρους γιατρούς πολλών ειδικοτήτων, όχι μόνο από τη Δωδεκάνησο αλλά και από τις υπόλοιπες κλινικές της Euromedica ανά την Ελλάδα.

Μέσω του εκτεταμένου επενδυτικού προγράμματος που εφαρμόζεται, βρίσκεται σε λειτουργία και στη διάθεση των γιατρών και των ασθενών τους, νέος και πλήρως ανανεωμένος ιατρικός εξοπλισμός, με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, για την παροχή υψηλού επιπέδου εξετάσεων.

Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου διαθέτει σήμερα τα παρακάτω τμήματα:
• Επειγόντων περιστατικών
• Ημερήσιας νοσηλείας – ΜΕΘ – Παθολογικό –
Γυναικολογικό – Μαιευτικό
• Τεχνητού νεφρού – Καρδιολογικό – ΩΡΛ
• Χειρουργικό – Λαπαροσκοπικό – Ενδοσκοπικό –
Ουρολογικό
• Πλαστικής χειρουργικής – Ορθοπεδικό
Νέα τμήματα προγραμματίζονται για άμεση λειτουργία, όπως Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό και Δερματολογικό.

Επιπλέον, λειτουργεί πλήρες απεικονιστικό τμήμα με δυνατότητα, εκτός από τις συνήθεις εξετάσεις, διενέργειας εξειδικευμένων εξετάσεων όπως:
Αξονική στεφανιογραφία, Αξονική αγγειογραφία (εγκεφάλου, κάτω άκρων, θωρακικής-κοιλιακής αορτής), Μαγνητική πολυπαραμετρική προστάτη, Βιοψία μαστών από μαγνητικό τομογράφο, Στερεοτακτική Βιοψία με Αναρρόφηση από ψηφιακό μαστογράφο.

Στόχος της Euromedica Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου είναι να καταστεί ένα υπερσύγχρονο ιατρικό κέντρο που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες των ασθενών και των ιατρών, προσφέροντας τις απαραίτητες υπηρεσίες με ασφάλεια.

Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου αλλάζει σελίδα, γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της υγείας, με εφόδια την σοφία που προσδίδει η εμπειρία και την αποφασιστικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη σε γιατρούς και ασθενείς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου