Ενα βρέφος επτά μηνών, είναι το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βρέφος είχε εξεταστεί από ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, όντας εμπύρετο, αλλά με ήπια συμπτώματα. Υπεβλήθη σε τεστ και τα αποτελέσματα του δείγματος από το  Ινστιτούτο  ΠΑΣΤΕΡ, τα οποία ήρθαν πριν λίγο, έδειξαν πως το βρέφος είναι θετικό στον ιό covid-19.

Το βρέφος, οι Αλβανικής υπηκοότητας γονείς του, το αδελφάκι του θα τεθούν σε καραντίνα, ενώ δεν θα νοσηλευτούν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Νοσοκομείου. Εχει ξεκινήσει εξάλλου η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Ακολουθειται η προβλεπόμενη από ΕΟΔΥ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ διαδικασία.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως διαμένουν στον Αρχάγγελο .

Μέτρα λαμβάνονται  και για το  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

 

5 σχόλια στο Βρέφος το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στη Ρόδο

 1. Avatar Ο/Η Haris λέει:

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!! Δεν ήθελαν οι έξυπνοι να κάνουν το τεστ, έβριζαν το συνεργείο απολύμανσης, δεν συνεργάζονταν με τις αρχές, ΔΕΝ έβαλαν το σόι που κουβάλησαν απο Ιταλία σε καραντίνα….ΤΙ αλλο!!!! ΜΟνο το μωράκι δεν φταίει αλλα αν νομίζεται οτι ΟΚΤΩ ατομα σε ένα μικρό σπιτάκι ειναι καθαρά και μονο το μωρό ειναι φορέας ειστε γελασμένοι!!! Αλλοδαποί ειναι γιατί δεν το λέτε….και βρίζουν τους Αρχαγγελιτες???

 2. Avatar Ο/Η El ro λέει:

  Έχη δίκαιο ο ανα φερόμενος φίλος, πως μόνο το μορο έχη κοληση να γίνει ιχνηλάτησι γιατί παρόλο που έχουμε απαγόρευση στη νότια Ρόδος μετά τή λινδο όλα τα επόμενα χροιά δεν εφαρμωζετε πολλή δουλεύουν χορις να έχουν το απαρετιτο χάρτη παρακαλώ να έχη περισσότερο έλεγχο είμαστε μικρά χωριά και είμαστε μακριά από την πόλη κ’ το Νοσοκομείο

 3. Avatar Ο/Η Δημητρης λέει:

  Χρειαζεται επειγουσα και επιμελης ιχνυλατηση για να βρεθουν αυτοι που μολυναν το αθωο βρεφος,μια και ειναι αδυνατον να μολυνθηκε απο δικη του ευθυνη!Ετσι πρεπει αμεσα να βρεθουν οι προσβεβλημενοι ηδη γιατι καπως ετσι ξεκινησε η ιστορια της πανδημιας.Οσο για ονοματα μην σκοτωνεστε αφου η πλειονοτης των Αλβανων εχει ονοματα μαιμου και χαρτια διαμονης αμφιβολου εγκυροτητας!!!!

 4. Avatar Ο/Η Nikolètta λέει:

  Σαν μια άλλη διαπόμπευση Λοβέρδου με τις οροθετικές..Ντροπή

 5. Avatar Ο/Η ΜΙΧΑΛΗΣ λέει:

  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ? ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ???

  NA BΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

  ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΥΝΗΔΙΤΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ