Ο Ατρόμητος Διμυλιάς ήταν από τις ομάδες που πάλευαν για την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας του 2ου ομίλου, έως και την διακοπή λόγω κορωνοϊού.
Οι «πράσινοι» παρότι ξεκίνησαν εντυπωσιακά στην σεζόν, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια, υποχώρησαν στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που ανάγκασε την διοίκηση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, με τον Γιώργο Μυλωνά να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.
Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας του, δηλώνοντας ότι εύκολα ή δύσκολα ο Ατρόμητος θα παραμείνει στην κατηγορία.
Αναλυτικά:
«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό μεταξύ παικτών, προπονητή και διοίκησης.
Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει ακόμα και στα άσχημα αποτελέσματα.
Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς με μεγαλύτερο πλήγμα τον Φανούρη Φράγκο, τον οποίο αποκτήσαμε τον Ιανουάριο, έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι και μετά χτύπησε στο μηνίσκο του. Είμαστε βέβαια σ’ ένα δύσκολο όμιλο με αρκετές πολύ καλές ομάδες.
Ο στόχος μας μετά και το μηδενισμό και το -3 είναι η παραμονή και θεωρώ ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Βέβαια όλα αυτά αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, που η δική μου γνώμη είναι ότι μετά από τόση μεγάλη αποχή τον παιδιών από προπονήσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι δύσκολο να επανέλθουν.
Επίσης τα περισσότερα παιδιά εργάζονται σε κλάδους του τουρισμού και αυτό ίσως να είναι σε κάποιους εμπόδιο να επανέλθουν σε αγωνιστική δράση αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει μέσα στο Μάιο.
Επίσης, θέλω να προσθέσω κάτι πολύ σημαντικό για μας. Ακούσαμε ότι στο γήπεδο μας θα τοποθετηθεί τάπητας. Μας στοιχίζει σαν ομάδα που δεν μπορούμε να αγωνιστούμε στην φυσική μας έδρα. Βέβαια αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα αυτές τις μέρες, με όλα αυτά που συμβαίνουν παγκόσμιος.
Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και προσέχουμε όλοι μένοντας σπίτι».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ