ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέσσερα νέα κρούσματα – Στους 172 οι νεκροί

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κοροναϊός

Μέσω γρα­πτής ανα­κοί­νω­σης του υπουρ­γεί­ου Υγεί­ας, η επί­ση­μη ενη­μέ­ρω­ση για τα κρού­σμα­τα και την εξέ­λι­ξη της παν­δη­μί­ας του κο­ρω­ναϊ­ού στην Ελ­λά­δα

Ανα­κοι­νώ­νο­νται 4 νέα κρού­σμα­τα του κο­ρω­ναϊ­ού στη χώρα μας.

Ο συ­νο­λι­κός αριθ­μός των κρου­σμά­των είναι 2882, εκ των οποί­ων το 55.2% αφορά άν­δρες.

Από αυτά, 627 (21.8%) θε­ω­ρού­νται σχε­τι­ζό­με­να με τα­ξί­δι από το εξω­τε­ρι­κό και 1640 (56.9%) είναι σχε­τι­ζό­με­να με ήδη γνω­στό κρού­σμα.

18 συ­μπο­λί­τες μας νο­ση­λεύ­ο­νται δια­σω­λη­νω­μέ­νοι. Η διά­με­ση ηλι­κία τους είναι 69 ετών. 5 (27.8%) είναι γυ­ναί­κες και οι υπό­λοι­ποι άν­δρες. Το  83.3% έχει υπο­κεί­με­νο νό­ση­μα ή είναι ηλι­κιω­μέ­νοι 70 ετών και άνω.

101 ασθε­νείς έχουν εξέλ­θει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχου­με 1 ακόμα κα­τα­γε­γραμ­μέ­νο θά­να­το και 172 θα­νά­τους συ­νο­λι­κά στη χώρα. Οι 51 ήταν γυ­ναί­κες (29.7%) και οι υπό­λοι­ποι άν­δρες.

Η διά­με­ση ηλι­κία των θα­νό­ντων συ­μπο­λι­τών μας ήταν τα 76 έτη και το 94.8% είχε κά­ποιο υπο­κεί­με­νο νό­ση­μα ή/και ηλι­κία 70 ετών και άνω.

Έχουν συ­νο­λι­κά ελεγ­χθεί 155037 κλι­νι­κά δείγ­μα­τα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.