Στη δεύτερη δοκιμαστική πτήση υδροπλάνου προς την Πάτμο αναφέρεται ο δήμαρχος του νησιού κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης.”Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε παρόντες και στηρίζουμε έμπρακτα κάθε ενέργεια που οδηγεί στην καθιέρωση τακτικών δρομολογίων. Πιστεύουμε ότι τα υδροπλάνα μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις στις συγκοινωνιακές ανάγκες της Πάτμου” αναφέρει. Η ανάρτηση έχει ως εξής:
Δεύτερη δοκιμαστική πτήση υδροπλάνου – Αναχώρηση από Ελευσίνα
Σε λίγη ώρα απογειωνόμαστε από την Ελευσίνα με προορισμό την Πάτμο, στο πλαίσιο της δεύτερης δοκιμαστικής πτήσης υδροπλάνου. Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός σχεδίου που στόχο έχει να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα του νησιού μας και να προσφέρει νέες δυνατότητες μετακίνησης για κατοίκους και επισκέπτες.
Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε παρόντες και στηρίζουμε έμπρακτα κάθε ενέργεια που οδηγεί στην καθιέρωση τακτικών δρομολογίων. Πιστεύουμε ότι τα υδροπλάνα μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις στις συγκοινωνιακές ανάγκες της Πάτμου.
Συνεχίζουμε με συνέπεια, επιμονή και όραμα. Η Πάτμος γίνεται πρωτοπόρος και δείχνει τον δρόμο για το μέλλον των νησιωτικών μεταφορών.