ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Ξεκίνησε η διάθεση του αρχικού Μετοχικού Κεφαλαίου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ

Βα­σι­κή προ­ϋ­πό­θε­ση για να συ­γκρο­τη­θεί σε Πο­δο­σφαι­ρι­κή Ανώ­νυ­μη Εται­ρεία μία ομάδα είναι η συ­γκέ­ντρω­ση του ποσού του με­το­χι­κού κε­φα­λαί­ου.

Η Πέμ­πτη 23 Ιου­λί­ου είναι ση­μα­δια­κή ημέρα για τον Α.Σ. Ρόδος, καθώς ξε­κί­νη­σε η διά­θε­ση των με­το­χών για να συ­γκε­ντρω­θεί το κε­φά­λαιο, προ­κει­μέ­νου να γίνει το απο­φα­σι­στι­κό βήμα ώστε να συ­γκρο­τη­θούν σε ΠΑΕ τα «ελά­φια» ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σαν οι «πρά­σι­νοι» της πόλης μας, προς ενη­μέ­ρω­ση:

«Όλοι μαζί για την με­γά­λη πο­ρεία.

Με ιδιαί­τε­ρο εν­θου­σια­σμό, είναι σή­με­ρα (σ.σ. Πέμ­πτη) η πρώτη μέρα συ­γκέ­ντρω­σης του αρ­χι­κού με­το­χι­κού κε­φα­λαί­ου της ΠΑΕ Ρόδος!

Φαί­νε­ται πως θα ξε­πε­ρα­σθεί κάθε προσ­δο­κία…

Άμεσα η Ρόδος θα προ­χω­ρή­σει σε αύ­ξη­ση αυτού του αρ­χι­κού κε­φα­λαί­ου, δεί­χνο­ντας την βού­λη­ση όλων των φίλων της ομά­δας, να συ­νει­σφέ­ρουν για να πε­τύ­χου­με τους στό­χους μας: Η Ρόδος, η ομάδα όλου του νη­σιού, η ομάδα της καρ­διάς μας, ετοι­μά­ζε­ται για την με­γά­λη πο­ρεία προς την με­γά­λη εθνι­κή κα­τη­γο­ρία.

Όλοι μαζί θα οδη­γή­σου­με την Ρόδο στην Super League!».

Αξί­ζει να ση­μειώ­σου­με ότι το αρ­χι­κό με­το­χι­κό κε­φά­λαιο έχει ορι­στεί στις 30.000 ευρώ (όπως είχε απο­φα­σι­στεί στην τε­λευ­ταία γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση των «ελα­φιών»), ενώ όπως ανα­φέ­ρουν στην ανα­κοί­νω­ση οι «πρά­σι­νοι» της πόλης μας, θα γίνει άμεσα αύ­ξη­ση του με­το­χι­κού κε­φα­λαί­ου, καθώς όπως φαί­νε­ται το αρ­χι­κό ποσό δεν είναι αρ­κε­τό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.