Αθλητικά

Στις 4 Οκτωβρίου το «22ο Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας»

Με ανακοίνωσή του ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος «Θάλεια» ενημέρωσε ότι το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το «22ο  Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μας φίλοι,

Η πρόεδρος Θάλεια Γεωργά και τα μέλη της ομάδας περπατήματος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου ‘’ΘΑΛΕΙΑ’’, σας προσκαλούν στο 22ο Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025

Τόπος: Πλατεία Κουντουριώτη (Άγαλμα «Ελευθερίας»)

Διαδρομή: Από την πλατεία Κουντουριώτη, με κατεύθυνση προς το άγαλμα του ‘’Διαγόρα’’ και πίσω.

Ώρα προσέλευσης 17:00 – Ώρα εκκίνησης 17:30

Από την Παρασκευή 03 Οκτωβρίου σας περιμένουμε στο κιόσκι μας στη Πλατεία Κύπρου. Παρασκευή 03 Οκτωβρίου 18:00-21:00

Θα μας συντροφεύσει με τη μουσική του ο Γιάννης Παπαθεοδώρου.

Σάββατο 04 Οκτωβρίου   11:30- 14:00. Μαζί μας ο Μανώλης Λαουδίκος και το επιτελείο του σε ένα φαντασμαγορικό σόου.

Με τη πολύτιμη συνεισφορά όλων, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος ‘’ΘΑΛΕΙΑ’’ συνεχίζει το έργο του για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και την ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του κοινού για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Σας καλούμε και φέτος να είστε συνοδοιπόροι μας σε αυτή τη κοινή διαδρομή!

Αγοράζοντας τα μπλουζάκια, τα καπελάκια, τα ιδιαίτερα βραχιολάκια της διοργάνωσής μας θα συν-εισφέρετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με τη δική σας αγκαλιά και τη στήριξη, μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ελπίδα και ανακούφιση όπου πραγματικά χρειάζεται, για τα παιδιά, για την υγεία, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Δέσε τα κορδόνια σου… και περπάτα…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου