ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ποια σημεία θα βρίσκονται οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ τις επόμενες ημέρες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Οι  Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν

δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου

(rapid tests) του IΟΥ SARS-CoV-2  για  όλους τους πολίτες:

Τετάρτη  22/9/2021:

Παλαιό νοσοκομείο Ρόδου, από 08.30 έως 15.30
Πλατεία Απολακκίας από 09.30 έως 15.00
Πέμπτη  23/9/2021:

Παλαιό νοσοκομείο Ρόδου, από 08.30 έως 15.30
Πλατεία Αρχαγγέλου  από 09.00 έως 15.00
Παρασκευή  24/9/2021:

Παλαιό νοσοκομείο Ρόδου, από 08.30 έως 15.30
Πλατεία Λίνδου  από 09.30 έως 15.00
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.