Αθλητικά

Γ.Σ. Ηπιόνη Κω: Στη Λάρνακα για διεθνές τουρνουά η Ρήγα, η Ραμάι και η Γιαλλούση

Ο Γ.Σ. Ηπιόνη Κω ετοιμάζεται για μία ακόμη σημαντική διεθνή παρουσία αφού αυτήν την φορά τρεις αθλήτριες του συλλόγου μαζί με τον προπονήτρια τους, Ειρήνη Μιχαήλ ταξιδεύουν στην Κύπρο.

Οι αθλήτριες του συλλόγου Ίρις Ρήγα (2014), Ραμάι Βικτώρια (2013) και Νικολέτα Γιαλλούση (2010) αναχωρούν για τη Λάρνακα της Κύπρου, όπου θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά υψηλού επιπέδου, Christmas Rhythm Gymnastics Cyprus Cup.

Οι τρεις αθλήτριες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες των Δωδεκανήσων στις ηλικιακές κατηγορίες τους και θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν αθλήτριες Εθνικών Ομάδων από άλλες χώρες, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή θα είναι και η συμμετοχή τους σε masterclass με την παγκόσμια και πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Στυλιάνα Νικολόβα, μία εμπειρία ζωής για τα παιδιά και ένα μοναδικό εφόδιο για την αθλητική και προσωπική τους εξέλιξη.

Μιλώντας στο giafkasports.gr, η πρόεδρος και τεχνική σύμβουλος του συλλόγου Μάγκυ Μιχαηλίδου και η προπονήτρια Ειρήνη Μιχαήλ εξέφρασαν την υπερηφάνεια τους για τις αθλήτριες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διεθνούς παρουσίας και της συνεχούς δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.

Παράλληλα, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα κορίτσια, υγεία και πρόοδο, ενώ έστειλαν τις θερμές ευχές τους για τη νέα χρονιά, με περισσότερες επιτυχίες, όμορφες στιγμές και δύναμη για όλους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου