Αθλητικά

Ποδηλασία: Το «πάλεψε» στο Sprint ο Χαρόβας

Φτάνει στο τέλος του το UEC Track Juniors & U23 European Championships 2025 που διεξάγεται στην Anadia της Πορτογαλίας.

Ο Μιλτιάδης Χαρόιβας του Ροδήλιου… το πάλεψε στα 200μ. Sprint τερματίζοντας στην 19η θέση, ενώ η Αργυρώ Μπούσδρα του Κωακού Ο.Π. δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα της στο Omnium.

Στην ενημέρωση της ΕΟΠ αναφέρονται τα εξής:

«Στην 4η  μέρα του UEC Track Juniors & U23 European Championships 2025 στην πίστα της Anadia στην Πορτογαλία η Αθηνά Τσισμενάκη έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο WJ – 1KM TIME TRIAL με χρόνο 1:11.472 με AVG Speed 50.369! Συγχαρητήρια στην Αθηνά η οποία κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε η ίδια με 1:14.972!

Στα 200μ. Sprint ο Χαρόβας Μιλτιάδης κατετάγη 19ος  με χρόνο 10.185, στο ίδιο αγώνισμα ο Σπύρος Θεοχάρης κατετάγη 24ος  με χρόνο 10.418!

Η πτώση που είχε η αθλήτρια μας Μπούσδρα Αργυρώ κατά τη διάρκεια του Elimination δεν της επέτρεψε να ολοκληρώσει τον αγώνα της στο Omnium.

Μετά από έναν πολύ σκληρό αγώνα στο  WU23 Points Race η Βασιλική Κόκκαλη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της!

Στο αγώνισμα των πόντων ο αθλητής Μπερδεμπές Κωνσταντίνος δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του.

Παρόλο που αγωνίσθηκε σκληρά ο Μύρων Κονταξής στο αγώνισμα του Omnium, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό!

Οι αγώνες του UEC Track Juniors & U23 European Championships 2025  ολοκληρώνονται την Κυριακή 20/7.

Καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή που δίνει τον καλύτερο εαυτό της στην πίστα της Anadia στην Πορτογαλία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου