Πολιτιστικά

«O Δρόμος προς την Κορυφή» – Τα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» βραβεύουν μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στις 18:30 την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Ειδικότερα, στην εκδήλωση αυτή, θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς, σε αθλητικές διοργανώσεις και εθελοντικές δράσεις. Επίσης, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στο διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo» και στον πανελλήνιο διαγωνισμό Μαθηματικών «Πυθαγόρας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Τεχνολογία και Τεχνητή Νοημοσύνη» (Technology and A.I) από τον Κωνσταντίνο Τσολακίδη, Ομότιμο Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου