Τοπικές Ειδήσεις

Αναβλήθηκε η διεξαγωγή του διαγωνισμού για την νέα γέφυρα στον ποταμό Μάκκαρη

Mε απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια, αναβλήθηκε η διεξαγωγή του ηλεκτρονικού διαγωνισμού στο σύστημα ΕΣΗΔΗΣγια το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ (Ε.Ο.) ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΜΑΚΚΑΡΗ» προϋπολογισμού δαπάνης 6.790.000 €.
Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοινώθηκαν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Στο διατακτικό της απόφασης αναφέρονται τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την αναβολή της διεξαγωγής του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με α/α Συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ) 88141 και την μετάθεση των ημερομηνιών του διαγωνισμού ως εξής:
Ως (νέα] ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των οικονομικών προσφορών ορίζεται η 30-03-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.
Ως (νέα) ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των οικονομικών προσφορών ορίζεται η 30-03-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 π.μ.».
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την απόφαση ενδιαφερόμενοι για το έργο οικονομικοί φορείς είναι οι ακόλουθες εταιρείες:
1. ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
2. ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΕΕ
3. ΗΛΙΟΧΩΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου