Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Αποκαταστάθηκε η ομαλότητα, με Σαββιδάκη οι προπονήσεις

Ουδόλως προβληματίστηκε ο Χρυσόστομος Χάσταλης από τη βαριά ήττα με 6-2, την οποία γνώρισε ο Αστέρας Παστίδας στο φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Φοίβο.
Οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα της τελευταίας στιγμής καθώς τους έλλειψαν, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οκτώ βασικοί ποδοσφαιριστές τους και ίσα ίσα που κατάφεραν να σώσουν τη διεξαγωγή του αγώνα, που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα υπήρχε λόγος να δοθεί.
Από την περασμένη Δευτέρα η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, καθώς οι προπονήσεις διεξάγονται παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των παικτών, όχι όμως και του Χρυσόστομου Χάσταλη.
Ο έμπειρος τεχνικός αναχώρησε για την Κομοτηνή προκειμένου να διευθετήσει οικογενειακή του υπόθεση και θα λείψει για λίγες μέρες, διάστημα στο οποίο η ομάδα θα προπονείται υπό την καθοδήγηση του άμεσου συνεργάτη του και γυμναστή Ανδρέα Σαββιδάκη.
Πάντως, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, κόντρα στον Ιάλυσο Β’ το προσεχές Σάββατο, αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στον πάγκο, με την προσδοκία η επόμενη εβδομάδα να βρει τους αθλητές του άπαντες παρόντες και απόλυτα έτοιμους για την πρώτη σέντρα της νέας σεζόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου