Ανακοινώθηκαν από τον Ηρακλή Μαριτσών, οι ποδοσφαιριστές που θα φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού του συλλόγου ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για την σεζόν 2020-2021.
Οι αθλητές που ορίστηκαν είναι κατά σειρά οι Σάββας Μπαούρης, Γιώργος Ανδρεόπουλος, Γιώργος Μπιλιάς, Γιάννης Τσούφιος και Κώστας Παπακωνσταντής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Οι αρχηγοί της ομάδας μας για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021 θα είναι οι εξής:
Σάββας Μπαούρης, Γιώργος Ανδρεόπουλος, Γιώργος Μπιλιάς, Γιάννης Τσουφιος και Κωνσταντίνος Παπακωνσταντής».
Ηρακλής Μαριτσών: Οι «κάπτεν» των «πρασίνων»
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.