Αθλητικά

Σοκ και θρήνος για την απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ξανά το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, το οποίο θρηνεί για την ξαφνική απώλεια του προέδρου της ΑΕΡΑ Τσαμπίκου Νικολή, σε ηλικία μόλις 47 ετών.
Η απίστευτη είδηση «πάγωσε» τους πάντες, καθώς ο εκλιπών υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία, με σημαντική προσφορά στα κοινά της. Ο Τσαμπίκος Νικολής είχε μόνο φίλους, κάτι που αποδεικνύει το πλήθος των σωματείων που έσπευσαν να εκφράσουν με ανακοινώσεις τους τα συλλυπητήριά τους.
Η ΕΠΣΔ
«Με αισθήματα μεγάλης οδύνης πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του Τσαμπίκου Νικολή, προέδρου της ΑΕΡ Αφάντου. Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλειά του.
Τα ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια, στον αδερφό του Νικόλαο Νικολή, αντιπεριφερειάρχη και στην οικογένεια της ΑΕΡ Αφάντου».
Ο Γ.Σ. Διαγόρας
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του παράγοντα και φίλου του σωματείου μας Τσαμπίκου Νικολή. Το ροδίτικο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του παράγοντα-φίλου, που έγραψε τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και που τόσο απρόσμενα “έφυγε” από τη ζωή. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».
Ο Α.Σ. Ρόδος
«Η οικογένεια της Ρόδου συλλυπάται την οικογένεια του Τσαμπίου Νικολή. Με το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του, συγκλήθηκε το Δ.Σ. και αποφασίστηκε:
Αντιπροσωπεία να παραστεί στην κηδεία και να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τσαμπίκου Νικολή για τον πρόωρο θάνατό του. Από σήμερα το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο με την απώλεια ενός ανθρώπου, που συνεισέφερε τα μέγιστα όχι μόνο στην ΑΕΡΑ, αλλά και σε αρκετά σωματεία του νησιού. Φίλε Τσαμπίκο, το χαμόγελό σου δεν θα σβήσει ποτέ. Καλό ταξίδι».
Ο Ηρακλής Μαριτσών
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΚΣ Ηρακλή Μαριτσών συνεδρίασε εκτάκτως, μόλις πληροφορήθηκε την ξαφνική απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή και ομόφωνα αποφάσισε:
-Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του.
-Να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία από μέλη του Δ.Σ.
-Αποστολή στεφάνου
-Συμμετοχή και συνδιοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στη μνήμη του.
Η απώλειά του γέμισε απέραντη θλίψη όχι μόνο την οικογένεια του αθλητισμού, αλλά το σύνολο της κοινωνίας.
Καλό Παράδεισο, φίλε Τσαμπίκο».
Πέρα από την ανακοίνωση του Ηρακλή, δήλωση έκανε και ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπαδημήτρης:
«Μεγάλη είναι η θλίψη στο άκουσμα του θανάτου του Τσαμπίκου Νικολή. Έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα “έφυγε” ένας καλός φίλος και άνθρωπος με αγάπη στον τόπο του. Με ιδιαίτερη προσφορά στο ποδόσφαιρο. Αρκετές φορές αντίπαλοι, αλλά με σεβασμό και χαμόγελα αντιμετωπίζαμε όλες τις καταστάσεις. Μεγάλο το κενό…
Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του και ιδιαίτερα παιδιά του. Θερμά συλλυπητήρια! Καλό ταξίδι Πρόεδρε και Φίλε Τσαμπίκο!».
Ο Κλεάνθης
«Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου θέλει να συλλυπηθεί την οικογένεια του αδικοχαμένου Τσαμπίκου Νικολή για τον απρόσμενο χαμό του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της ΑΕΡΑ, που έχασε έναν σπουδαίο πρόεδρο και άνθρωπο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Η Δόξα Ψίνθου
«Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης της απώλειας του καλού φίλου Τσαμπίκου Νικολή, η διοίκηση της Δόξας Ψίνθου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Φίλε Τσαμπίκο, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι…»
Ο Ταξιάρχης Καλάθου
«Το Δ.Σ. του Ταξιάρχη Καλάθου και ο πρόεδρος της ομάδας Χάρης Αγγελής, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ο Απόλλωνας Καλυθιών
«Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλυθιών είναι συντετριμμένη στο άκουσμα της απώλειας του προέδρου της ΑΕΡΑ Τσαμπίκου Νικολή. Ο Τσαμπίκος ήταν πάντοτε αρωγός της προσπάθειάς μας. Εκφράζουμε τον πόνο και τη θλίψη μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ο Διαγόρας Βατίου
«Η οικογένεια του Διαγόρα Βατίου εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του προέδρου της ΑΕΡΑ Τσαμπίκου Νικολή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Ο Φοίβος
«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τσαμπίκου Νικολή, ο οποίος “έφυγε” τόσο απροσδόκητα από τη ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ο Άρης Αρχαγγέλου
«Η οικογένεια του Άρη Αρχαγγέλου εκφράζει την απέραντη θλίψη της για την απώλεια του προέδρου της ΑΕΡΑ Τσαμπίκου Νικολή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Το ποδόσφαιρο στο νησί μας έγινε φτωχότερο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ο Διγενής
«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Σ. Διγενής εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τσαμπίκου Νικολή, ο οποίος “έφυγε” τόσο απροσδόκητα από τη ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».
Η Α.Ε. Κατταβιάς
«Το Δ.Σ. της ΑΕ Κατταβιάς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τσαμπίκου Νικολή για την απρόσμενη απώλειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Η Αναγέννηση Έμπωνα
«Ο ΜΑΣ Αναγέννηση Έμπωνα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους του Τσαμπίκου Νικολή, ο οποίος υπηρέτησε με θέρμη τον χώρο του ποδοσφαίρου. Να είναι αλησμόνητος».
Τα Ελάφια Ρόδου
«Τα Ελάφια Ρόδου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του Τσαμπίκου Νικολή. Σύσσωμο το Δ.Σ. εκφράζει τα συλλυπητήριά του και εύχεται στην οικογένεια του αγαπημένου μας Τσαμπίκου καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του».
Ο Ευκλής Σορωνής
«Το Δ.Σ. του Ευκλή Σορωνής θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τσαμπίκου Νικολή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Οι Πάνθηρες
«Σύσσωμη η οικογένεια των Πανθήρων εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνικό θάνατο του προέδρου τη ΑΕΡΑ Τσαμπίκου Νικολή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Ο Ο.Φ. Ιστρίου
«Σύσσωμη η οικογένεια του Ο.Φ. Ιστρίου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της για τον ξαφνικό θάνατο του προέδρου της ΑΕΡ Αφάντου Τσαμπίκου Νικολή. Αλησμόνητος…».
Ο Αστέρας Παστίδας
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Παστίδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος».
Ο Ποσειδώνας Καρπάθου
«Σύσσωμος ο Ποσειδώνας θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της ΑΕΡΑ, για τον αιφνίδιο θάνατο του Τσαμπίκου Νικολή. Εντός ανθρώπου που πρόλαβε και άφησε το στίγμα του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και στην κοινωνία της Ρόδου. Τσαμπίκο καλό σου ταξίδι… Για πάντα Πρωταθλητής!».
Ο Κλεόβουλος
«Το Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος Τσαμπίκου Νικολή. Καλό Παράδεισο».
Η Αναγέννηση Ασφενδιού
«Ο Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του προέδρου της ΑΕΡΑ Τσαμπίκου Νικολή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ο Σταυρός Καλυθιών
«Σύσσωμη η οικογένεια του Σταυρού Καλυθιών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τσαμπίκου Νικολή, προέδρου της ΑΕΡΑ, για τον απροσδόκητο χαμό του. Κουράγιο στην οικογένεια: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ο Α.Ο. Ορφέας
«Σύσσωμη η οικογένεια του Ορφέα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τσαμπίκου Νικολή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ο Άγιος Γεώργιος
«Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου, φίλε μας Τσαμπίκο… Ο καλύτερος άνθρωπος, ο καλύτερος γονέας, ο καλύτερος πρόεδρος. Τα συλλυπητήρια όλης της οικογένειας του “Αγίου”, που τόσο αγαπούσες, στην οικογένειά σου… Θα μας λείψεις πολύ».
Ο Ακουσίλαος Φανών
«Ο σύλλογός μας και τα μέλη του Δ.Σ. θα ήθελαν να εκφράσουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της ΑΕΡ Αφάντου Τσαμπίκου Νικολή, για τον απροσδόκητο και ξαφνικό χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου