Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών: Ο Σιδέρης και ο Νικολαΐδης «σφυρίζουν» τις ομάδας μας

Τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στον 5ο όμιλο που συμμετέχουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου, όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο 13/12, όπου στις 15:30 ο Φιλίνος Κω θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό γήπεδο Παιανίας από τον τοπικό Παιανιακό. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Νίκος Σιδέρης, με βοηθούς τον Λορέντζο Γεωργακόπουλο και τον Δημήτρη Κοντογιάννη, όλοι από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Την Κυριακή 14/12 θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, με το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νησιού μας να στρέφεται στο Τσαρπάλειο» δημοτικό γήπεδο Αλιβερίου όπου στις 13:00 ο Σταυρός Καλυθιών θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Ταμύναι 2023. Την αναμέτρηση θα «σφυρίξει» ο Μανώλης Νικολαΐδης, με βοηθούς τον Κώστα Σούζα και τον Πέτρο Μουλόπουλο, όλοι από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά:

Γ’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών

5ος  όμιλος

7η αγωνιστική

Σάββατο 13/12

-Δημοτικό γήπεδο Παιανίας 15:30

Παιανιακός- Φιλίνος Κω

Διαιτητές: Σιδέρης, Γεωργακόπουλος, Κοντογιάννης

Κυριακή 14/12

-«Τσαρπάλειο» δημοτικό γήπεδο Αλιβερίου 13:00

Α.Ε. Ταμύναι 2023- Σταυρός Καλυθιών

Διαιτητές: Νικολαΐδης, Σούζας, Μουλόπουλος

– Δημοτικό γήπεδο Μεγάλης Βρύσης «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» 15:00

ΠΑΣ Λαμία-Παμπαιανικός

Διαιτητές: Δροσίνης, Κίτος, Κουτσόπουλος

-Δημοτικό γήπεδο Πανοράματος 15:00

Νίκη Γαλατσίου- Αστέρας Χαλκίδας

Διαιτητές: Χαβιαρόπουλος, Μετασούμης, Τσούμας

-Δημοτικό στάδιο Αγίου Δημητρίου 15:00

Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου- Ήρα Διρφύων

Διαιτητές: Λεμονίδης, Μαμούνης, Χριστάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου