Στην συμμετοχή του στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σκούφων» αναφέρεται με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
«Για εμάς, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ετήσια τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων, είναι μια βραδιά με ξεχωριστή σημειολογία. Τα νησιά μας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, δεν είναι μόνο παγκόσμιοι προορισμοί· είναι και στην γαστρονομική καρδιά της Ελλάδας», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Η ανάρτηση του έχει ως εξής:
Με μεγάλη χαρά και τιμή παρευρέθηκα και φέτος στην κορυφαία γιορτή της γεύσης, έναν θεσμό που εδώ και 33 χρόνια αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο “φάρο” της γαστρονομικής αριστείας στη χώρα μας.
Για εμάς, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ετήσια τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων, είναι μια βραδιά με ξεχωριστή σημειολογία. Τα νησιά μας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, δεν είναι μόνο παγκόσμιοι προορισμοί· είναι και στην γαστρονομική καρδιά της Ελλάδας.
Δεν είναι σύμπτωση που κάθε χρόνο τα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου κατέχουν μια διακριτή θέση σε αυτά τα βραβεία. Είναι το αποτέλεσμα:
●Του ταλέντου και του επαγγελματισμού των σεφ και των επιχειρηματιών μας.
●Της μοναδικής πρώτης ύλης της νησιωτικής γης.
●Της στρατηγικής μας επιλογής να επενδύσουμε στη γαστρονομία ως ισχυρό στοιχείο της τουριστικής μας ταυτότητας.
Θέλω να συγχαρώ αλλά και να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημιουργούς που βραβεύθηκαν χθές και να τους πω ότι είναι πρεσβευτές μας.














