Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, παρότι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έχει φτάσει αισίως στην 6η αγωνιστική.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αφαντενοί, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα, έχουν εντοπίσει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αθλητή εκτός της Δωδεκανήσου και έχουν κάνει την πρώτη επαφή μαζί του.
Όπως όλα δείχνουν, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών, η διοίκηση θα εντείνει τις επαφές με τον αθλητή, προκειμένου μέσα στην προσεχή εβδομάδα να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησής του.
Πάντως, το όνομα, αλλά και η θέση που αγωνίζεται ο αθλητής τον οποίον έχουν εντοπίσει οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχει διαρρεύσει.
Από εκεί και πέρα, μετά από το ρεπό της Τετάρτης, χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΡΑ επέστρεψαν στις προπονήσεις έτσι ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή Μαριτσών, η οποία θα ολοκληρωθεί σήμερα.
Στην σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν ο Βαγγέλης Χοσάδας θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μανώλη Καψαλάκη, Στέφανου Ευαγγελίδη και Χρήστου Γιαννακάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Σίγουρα εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού θα είναι, ο τιμωρημένος Μπάμπης Επιφάνης, ο τραυματισμένος Αντώνης Νικολής και ο στρατευμένος Σάββας Λαουδίκος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ