ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 2 διακινητών μετά από καταδίωξη στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
διακινητές Κως 9/9

Πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες σή­με­ρα, πε­ρι­πο­λι­κό σκά­φος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. της Λι­με­νι­κής Αρχής Κω, ευ­ρι­σκό­με­νο σε προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη πε­ρι­πο­λία, εντό­πι­σε τα­χύ­πλοο σκά­φος να προ­σεγ­γί­ζει τις νό­τιες ακτές ν. Κω και να απο­βι­βά­ζει ικανό αριθ­μό ατό­μων, ενώ στη συ­νέ­χεια κα­τευ­θύν­θη­κε προς τα απέ­να­ντι τουρ­κι­κά πα­ρά­λια.

Το εν λόγω σκά­φος δεν αντα­πο­κρί­θη­κε στα φω­τει­νά και ηχη­τι­κά σή­μα­τα του πε­ρι­πο­λι­κού σκά­φους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και προ­σπά­θη­σε να δια­φύ­γει προς τα τουρ­κι­κά πα­ρά­λια, εκτε­λώ­ντας επι­κίν­δυ­νους ελιγ­μούς και ανα­πτύσ­σο­ντας με­γά­λη τα­χύ­τη­τα.

Ακο­λού­θη­σε κα­τα­δί­ω­ξη και ρίψη προει­δο­ποι­η­τι­κών βολών σε ασφα­λή τομέα, με απο­τέ­λε­σμα την ακι­νη­το­ποί­η­ση του ανω­τέ­ρω σκά­φους, ενώ οι δύο (02) αλ­λο­δα­ποί επι­βαί­νο­ντες πε­ρι­συλ­λέ­γη­σαν από το πλή­ρω­μα του Πε­ρι­πο­λι­κού σκά­φους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από το Λι­με­ναρ­χείο Κω, που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κρι­ση, συ­νε­λή­φθη­σαν ένας 32χρο­νος και ένας 20χρο­νος, για πα­ρά­βα­ση του άρ­θρου 30 του Ν. 4251/2014 (Κώ­δι­κας Με­τα­νά­στευ­σης) και του άρ­θρου 83 Ν. 3386/2005 (Πα­ρά­νο­μη εί­σο­δος και έξο­δος από τη χώρα) όπως ισχύ­ει, ενώ κα­τα­σχέ­θη­κε το ανω­τέ­ρω μέσο δια­κί­νη­σης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.