Αθλητικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης Πισίνας: Στην 7η θέση ο Μιχάλης Γλυνάτσης

Την 7η  θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης σε πισίνα κατέκτησε ο Μιχάλης Γλυνάτσης του Πρωτέα Καλύμνου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5/4/2026 στο δημοτικό κολυμβητήριο του Αλίμου και διοργανώθηκαν από τον σύλλογο Ελεύθερης Κατάδυσης «Νηρίτης»  υπό την εποπτεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας.

Ο Μιχάλης Γλυνάτσης συμμετείχε για 3η χρονιά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας  την Κάλυμνο και τα Δωδεκάνησα και κατέλαβε την 7η  θέση στο αγώνισμα Dynamic Apnea no fins (δυναμική άπνοια χωρίς πέδιλα).

Η επίδοση του ήταν 85 μέτρα, βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη δική του στους ίδιους αγώνες, η οποία ήταν 82,10μ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου