Αθλητικά

ΕΟΠ: Στο Πλόβντιβ ο Μιλτιάδης Χαρόβας

Την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πίστας που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας ακολουθεί ο ποδηλάτης του Ροδήλιου Μιλτιάδης Χαρόβας ενόψει του  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Elite στην Τουρκία.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας προς ενημέρωση, αναφέρονται τα εξής:

«Στο Πλόβντιβ (Plovdiv) της γειτονικής Βουλγαρίας προετοιμάζεται η Εθνική Ομάδα Πίστας Ταχύτητας και Αντοχής, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Η προετοιμασία πραγματοποιείτε στο ποδηλατοδρόμιο της πόλης λόγω των εργασιών συντήρησης που λαμβάνουν χώρα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Οι αθλητές που απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα Πίστας είναι: Λιβανός Κωνσταντίνος, Μάγκλαρης Αλέξανδρος, Μάνθος Νικόλαος, Χαρόβας Μιλτιάδης.

Δίπλα στους αθλητές βρίσκεται ένα τριμελές και πολύπειρο επιτελείο ομοσπονδιακών προπονητών, που αποτελείται από τους Λάμπρο Βασιλόπουλο, Στέργιο Σαλπαδήμο και Ιωάννη Κοτρώνη.

Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου ο αθλητής αντοχής Νίκος Μάνθος, θα συμμετάσχει στο Διεθνές Grand Prix του Novo Mesto, από εκεί θα επιστρέψουν στην Βουλγαρία και μαζί με την υπόλοιπη Ομάδα θα γυρίσουν στην Ελλάδα για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Λάμπρος Βασιλόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι, σκοπός της ομάδας, δεν είναι άλλως από τη συνέχιση των καλών εμφανίσεων, και της σωστής προετοιμασίας των διεθνών μας, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Elite, το οποίο θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο στην Τουρκία, αποτελώντας τον πρώτο μεγάλο στόχο της ομάδας στη νέα χρονιά. Στον επίλογο του ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Πολιτεία για την συνεχή υποστήριξη στην ομαδική προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Πίστας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου