Αθλητικά

ΕΟΠ: Καλή προετοιμασία για τον Χαρόβα με την Εθνική Ομάδα σε Τσεχία και Ουγγαρία

Επέστρεψε στην χώρα μας η Εθνική Ομάδα Πίστας Ταχύτητας από την Ουγγαρία, που ήταν ο δεύτερος, στη σειρά, προορισμός αγώνων προετοιμασίας.

Στην σύνθεσή της βρέθηκε ο Ροδίτης Μιλτιάδης Χαρόβας, όπως και οι αθλητές Κωνσταντίνος Λιβανός και Σπύρος Θεοχάρης, καθώς και η αθλήτρια Δέσποινα Τουρλή, που αγωνίστηκαν σε 2 Grand Prix, το ένα στην Τσεχία και το άλλο στην Ουγγαρία. Το GP της Τσεχίας, βέβαια, ήταν πολύ δυνατός και με αρκετά μεγάλη συμμετοχή, σε σχέση με αυτό της Ουγγαρίας.

Η Εθνική μας Ομάδα Πίστας Ταχύτητας, έδειξε ότι έχει ξεκινήσει καλά την προετοιμασία της ενόψει της σεζόν 2025-2026, έχοντας τα εξής αποτελέσματα στους δύο αγώνες

GP PROSTEJOV OLOMOUCENKO OTMARA MALECKA – ΤΣΕΧΙΑ

1η  ημέρα,  28/8/25

KEIRIN

Χαρόβας Μιλτιάδης:  13ος

Λιβανός Κωνσταντίνος:  19ος

Θεοχάρης Σπυρίδων:  25ος

Τουρλή Δέσποινα: 11η

2η ημέρα 29/8/25

SPRINT 200μ.

Λιβανός Κωνσταντίνος 10″.502:  7η  θέση

Χαρόβας Μιλτιάδης 10″.67:  18η  θέση

Θεοχάρης Σπυρίδων 10.84: 21η  θέση.

Τουρλή Δέσποινα  12″.100:  7η  θέση

3η ημέρα 30/8/25

KEIRIN

Λιβανός Κωνσταντίνος: 10η  θέση

Χαρόβας Μιλτιάδης:  19η  θέση

Θεοχάρης Σπυρίδων:  25η  θέση.

Τουρλή Δέσποινα:  11η  θέση.

GP BUDAPEST TRACK CUP KOBANYAI BRINGAARENA – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

1η ημέρα 3/9/25

SPRINT 200μ.

Λιβανός Κωνσταντίνος 10″050:  1η  θέση

Χαρόβας Μιλτιάδης 10″425: 4η  θέση

Θεοχάρης Σπυρίδων  10″470: 5η  θέση

Τουρλή Δέσποινα 12″07:  2η   θέση

2η ημέρα 4/9/2025

KEIRIN

Λιβανός Κωνσταντίνος: 2η  θέση

Μιλτιάδης Χαρόβας: 4η  θέση

Θεοχάρης Σπυρίδων:  5η  θέση

MEN’S TEAM SPRINT

Θεοχάρης-Χαρόβας-Λιβανός:  2η  θέση

Πλέον, η Εθνική Ομάδας Πίστας Ταχύτητας, θα συνεχίσει την προετοιμασίας της, με προπονήσεις,  ξανά, στο Ποδηλατοδρόμιο της Βουλγαρίας, για να ετοιμαστεί κατάλληλα για τους επόμενους μεγάλους στόχους της.

O ομοσπονδιακός προπονητής πίστας, Λάμπρος Βασιλόπουλος, κατά την επιστροφή της Ομάδας στην Ελλάδα, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστούμε πολύ την Ομοσπονδία μας, αλλά και τους αρμόδιους φορείς του κράτους που μας στηρίζουν, και που πιστεύω πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας, διότι τώρα που δεν έχουμε Ποδηλατοδρόμιο και χρειάζεται συνεχώς να προετοιμάζομαστε στο εξωτερικό τα κόστη είναι πολύ μεγάλα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου