Αθλητικά

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: Νέα τεχνική σύμβουλος η Κάτρη

Η Κατερίνα Κάτρη θα είναι η νέα τεχνικής σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, αντικαθιστώντας την Ευμορφία Επισκόπου η οποία παραιτήθηκε από την θέση για οικογενειακούς λόγους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου μετά την παραίτηση της κ. Επισκόπου Ευμορφίας Τεχνικού Συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου που οφείλεται σε οικογενειακούς λόγους και μόνιμη εγκατάσταση της εκτός Δωδεκανήσου στο τέλος Μαρτίου 2021, στη συνεδρίαση αριθ 4/07-04-21 σχετικά με την αξιολόγηση αιτήσεων υποψηφίων και επιλογή Τεχνικού Συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για την χρονική περίοδο Απρίλιος 2021 – Σεπτέμβριος 2021 με βάση την προκήρυξη αριθ. 09/2-04-21, και εφόσον εξέτασε τα προσόντα της μοναδικής αίτησης που κατατέθηκε, αποφάσισε:
Την επιλογή της κ. Κάτρη Αικατερίνης του Γεωργίου ως Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για την χρονική περίοδο Απρίλιος 2021 – Σεπτέμβριος 2021».
Συλλυπητήρια για την απώλεια Χατζηπαυλή
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Βασίλη Χατζηπαυλή, εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.
Ανακλυτικά:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Βασίλη Χατζηπαυλή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο νησί της Κω και δραστήριο μέλος του Αθλητισμού του νησιού, μέσω της δράσης του ως ιδρυτή και προέδρου του Α. Ο. Φιλίνος. Το αθλητικό σωματείο Α.Ο.Φιλίνος μέχρι και το 2014 διατηρούσε ενεργό το αθλητικό τμήμα στίβου, για το οποίο οι άνθρωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ είχαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη δράση του. Δυστυχώς για λόγους υγείας του ίδιου, υποχρεώθηκε να διακόψει την ενεργό δράση του τμήματος στίβου, ελπίζοντας σε μια μελλοντική του επαναλειτουργία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου