ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tae Kwon Do: Επτά μετάλλια ο Άτλας Καλύμνου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ατλας Καλυμνου

Πολύ καλή πα­ρου­σία είχε ο Άτλας Κα­λύ­μνου στο Πα­νελ­λή­νιο Κύ­πελ­λο Tae Kwon Do. Ανα­λυ­τι­κά στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε ο σύλ­λο­γος, ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Τε­λεί­ω­σε και αυτό το πρω­τά­θλη­μα, το Πα­νελ­λή­νιο Κύ­πελ­λο ”Κων­στα­ντί­νος Θω­μα­ΐ­δης”. Στο πρω­τά­θλη­μα συμ­με­τεί­χαν πάνω από 1500 αθλη­τές από 190 συλ­λό­γους από όλη την Ελ­λά­δα.

Μετά από εξαι­ρε­τι­κές εμ­φα­νί­σεις και με­γά­λη προ­σπά­θεια, τα παι­διά του συλ­λό­γου μας κα­τέ­κτη­σαν:

-Τρία χρυσά με­τάλ­λια με την Ευ­δο­ξία Κου­λια­νού, την Βίκη Γκι­ντί­δη και την Αγ­γε­λι­κή Νυ­στά­ζου.

-Τέσ­σε­ρα χάλ­κι­να με­τάλ­λια με την Νίκη Σμα­λιού, την Ευ­δο­κία Λυρά, την Στα­μα­τία Σκυλ­λά και την Νο­μι­κή Ζαΐρη.

-Την πέμ­πτη θέση πήρε ο Άγ­γε­λος Πε­τρά­κης και η Αγ­γε­λι­κή Λυρά και την 8η θέση ο Χρή­στος Γκι­ντί­δης!

Οι δια­κρί­σεις αυτές μας γε­μί­ζουν δύ­να­μη ώστε να συ­νε­χί­σου­με να κυ­νη­γά­με τους στό­χους μας με με­γα­λύ­τε­ρη επι­μο­νή!

Πολλά συγ­χα­ρη­τή­ριά αξί­ζουν στους γο­νείς που μας εμπι­στεύ­ο­νται τα παι­διά τους και είναι δίπλα μας σε όλες τις προ­σπά­θειές μας!

Η Κά­λυ­μνός μας ψηλά σε άλλη μια με­γά­λη διορ­γά­νω­ση.

Επί­σης να ευ­χα­ρι­στή­σου­με την εται­ρεία BLUE STAR FERRIES για την βο­ή­θεια που μας προ­σφέ­ρει στις με­τα­κι­νή­σεις μας σε όλες τις αγω­νι­στι­κές μας δρα­στη­ριό­τη­τες.

Συ­νε­χί­ζου­με δυ­να­μι­κά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.