Αθλητικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Κ17: Η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού υποδέχεται τις Νέες Εργοτέλη

Αύριο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου η  LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού θα υποδεχθεί στις 12:00 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Θεολόγου τις Νέες Εργοτέλη, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ17 στον 6ο όμιλο.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θωμάς Πατσιόπουλος, με βοηθούς την Κατερίνα Χόνδρου και τον Σπύρο Τσέτσο, όλοι από τον σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.

Τα άλλα δύο παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής θα γίνουν την Κυριακή, με τον Ποσειδώνα Καμισιανών/ Ραπανιανών να υποδέχεται τον  Α.Ο. ΡΕΑ και ο ΟΦΗ τον Α.Ο. Χανιά.

Αναλυτικά:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Κ17

6ος όμιλος

8η αγωνιστική

Σάββατο 7/2

-Δημοτικό γήπεδο Θεολόγου 12:00

LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού- Νέες Εργοτέλη

Διαιτητές: Πατσιόπουλος, Χόνδρου, Τσέτσος

Κυριακή 8/2

-Δημοτικό γήπεδο Κολυμβαρίου 15:00

Ποσειδώνας Καμισιανών/ Ραπανιανών- Α.Ο. ΡΕΑ

Διαιτητές: Λογαρίδης, Μπαταγκιώνη, Φώτης

-Γήπεδο Α.Ο. Τυλισσού 15:00

ΟΦΗ- Α.Ο. Χανιά

Διαιτητές: Γιγουρτσής, Ζουρνατζίδη, Μασέλη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου