Τοπικές Ειδήσεις

Ηλίας Καματερός: Πρόταση για αναπτυξιακό συνέδριο

Πρόταση για αναπτυξιακό συνέδριο κατέθεσε ο τ. βουλευτής Ηλίας Καματερός στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω για τον απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής 2019 – 2021, θεωρώντας ότι πρέπει να πάρουμε υπόψη μας τις αλλαγές που γίνονται αλλά και έρχονται στο νησί μας (και γενικότερα) τόσο στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον και να καθορίσουμε στόχους και προτεραιότητες με όραμα, ξεφεύγοντας από την απλή παράθεση έργων, που και αυτά πρέπει να εντάσσονται σε αυτό το οραματικό σχέδιο.

Αυτό μπορεί να γίνει, τόνισε ο Ηλίας Καματερός, με συνεργασία δυνάμεων από όλες τις παρατάξεις μιας και μας ενώνουν κοινά τοπικά προβλήματα, όπως είναι η υγεία, οι μεταφορές, το ενεργειακό, η νησιωτικότητα.

Ζήτησε δε από τη δημοτική αρχή να μην υποκύπτουμε στις οποίες κυβερνητικές πολιτικές, όταν αυτές δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες του νησιού μας, αλλά να βρίσκουμε από κοινού λύσεις, ίσως π.χ. με κοινωνικές επιχειρήσεις και ενεργειακές κοινότητες σε προβλήματα από παρουσιάζονται λόγω έλλειψης προσωπικού που δεν εγκρίνει η κυβέρνηση, όπως είναι η καθαριότητα ή οι τεχνικές υπηρεσίες, αντί να καταφεύγουμε στις ιδιωτικοποιήσεις που μας επιβάλλονται.

 

Ηλίας Καματερός

πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου