Σήμερα, 01.11.2025, σε προγραμματισμένη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εξελέγη νέος Πρόεδρός του, ο κ. Θωμάς Υψηλάντης, τον οποίο θα ήθελα να συγχαρώ και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παντελή Γρύλλη, για τη συνεισφορά του και την προσπάθεια του να διατηρήσει τις ισορροπίες σε ένα μόνιμα συγκρουσιακό κλίμα.
Δυστυχώς, η επαναλαμβανόμενη και πάγια στάση της αντιπολίτευσης να δημιουργεί και να συντηρεί την πόλωση και την τοξικότητα, είναι βέβαιο ότι, δεν ωφελούν τον Δήμο και τους δημότες της Πατμου.
Αυτό άλλωστε φρόντισε, να μας υπενθυμίσει ακόμα και σήμερα, επιλέγοντας να απέχει από τη σημερινή σημαντική διαδικασία εκλογής Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πάγια αυτή στάση δεν θα σταματήσει την προσπάθεια μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού μας.
Ο Δήμος Πάτμου θα συνεχίσει να δίνει μάχες με καθαρότητα και πάντα στο φως, όπως ακριβώς έχει μάθει, με γνώμονα το συμφέρον όλων των Πατμίων .
![]()















