Ειδήσεις

Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Ν. Αιγαίου σε Ρόδο,Κω και Σύρο

Φιλανθρωπική βοήθεια συγκεντρώθηκε και προσφέρθηκε σε ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω

 Εκδήλωση για τα παιδιά του αστυνομικού προσωπικού διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας

Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου

 Κατά τον εορτασμό των Χριστουγέννων και του νέου έτους, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου συμμετείχαν σε δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα ενίσχυσης ιδρυμάτων.

Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α΄ και Β’ Δωδεκανήσου προέβησαν στη συγκέντρωση των ειδών και χρημάτων, μέσα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία παραδόθηκαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, από αντιπροσωπίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Συγκεκριμένα:

 

  • Την 28.12.2017 ο Διευθυντής της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Ταξίαρχος ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΣ Γεώργιος, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στο Παράρτημα Ατόμων με ΕιδικέςΑνάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα Κολύμπια Ρόδου

 

  • Την 23.12.2017 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, Αστυνομικός Διευθυντής ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Δημήτριος, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του παρέδωσε επιταγή χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε στη Στέγη ανηλίκων και εφήβων Σύρου

 

  • Την 31.12.2017 ο Διευθυντής της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικός Διευθυντής ΚΟΚΟΡΟΣΚΟΣ Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου.

 

Σημειώνεται ότι, η πρωτοβουλία αυτή εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και ενήλικες, αποτελεί και σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

 

Παράλληλα, την 24.12.2017 στη Σύρο, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση για τα παιδιά του αστυνομικού προσωπικού.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος συναδέλφων με τα παιδιά τους, τα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες και φυσικά να δεχτούν με ιδιαίτερη χαρά δώρα από τον Αη Βασίλη.

 

Αντίστοιχες παιδικές εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Α’ – Β’ Δωδεκανήσου και τις τοπικές Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων σε Ρόδο και Κω.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου