SPORTS

FIFA Ranking: Άνοδος για την Εθνική Ομάδα

Dimitris Stoumpis 1 minute reading
Εθνική Ελλάδας

Τρεις θέσεις κέρδισε η Εθνική Ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, καθώς από την 52η , στην οποία βρισκόταν τον Απρίλιο, αναρριχήθηκε στην 49η .
Οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον 2ο προκριματικό όμιλο των European Qualifiers καταλαμβάνουν τις εξής θέσεις στο FIFA Ranking:
Γαλλία: 2η (καμία μεταβολή)
Ολλανδία: 7η (6η τον Απρίλιο)
Ιρλανδία: 52η (49η τον Απρίλιο)
Γιβραλτάρ: 202ο (201ο τον Απρίλιο)
Στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται, κατά σειρά, η Αργεντινή, η Γαλλία, η Βραζιλία, η Αγγλία, το Βέλγιο, η Κροατία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Comments on Article

The comments are for each commenter only. The Democrat does not share these views. We reserve the right to delete any comments we consider offensive or insulting, without any warning. Users who do not comply with the terms of use are excluded.

Add a comment

E-mail will not be published.
All fields must be filled in to submit the comment.