Δύο σπουδαία παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ… Στο κλειστό γυμναστήριο της Κω (και όχι στην Καρδάμαινα), ο Ηρακλής 2000 υποδέχεται στις 10:00 την Ακαδημία Καλύμνου, στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρόκριση στο F-4 των κορασίδων. Η ομάδα του Κώστα Σαντή θέλει νίκη με διαφορά ίση ή μεγαλύτερη των τριών πόντων για να προκριθεί στο F-4 (θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στην Κω), ενώ η Ακαδημία βολεύεται ακόμη κι αν χάσει με διαφορά μέχρι δύο πόντους, αφού είχε κερδίσει με 45-42 στο νησί των «σφουγγαράδων». Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, στις 12:15 ο Πανιώνιος Λέρου θα υποδεχθεί την Α.Ε. Δικαίου, στο ντέρμπι του ομίλου νήσων για τους παμπαίδες. Οι δύο ομάδες και ο Φοίβος Κω διεκδικούν τα εισιτήρια της πρόκρισης για το F-4 και το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Δ.Κ.Γ. Κω (10:00): Ηρακλής 2000- Ακαδημία Καλύμνου (Κ)
(Πατμίου- Ροδίτης)
Δ.Κ.Γ. Λέρου (12:15): Πανιώνιος Λέρου- Α.Ε. Δικαίου (ΠΠ)
(Τζανετάκης- Ρώτας)
Μεγάλα ντέρμπι πρόκρισης σε Κω και Λέρο!
Listen to the article
Dimokratiki AI








Comments on Article
The comments are for each commenter only. The Democrat does not share these views. We reserve the right to delete any comments we consider offensive or insulting, without any warning. Users who do not comply with the terms of use are excluded.
Reminder:
For the partial reproduction of the news from other websites it is necessary to use the link below to refer to the Democratic article.