Τη σταθερή πορεία του, που θα τον διατηρήσει στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, θέλει να συνεχίσει ο Φοίβος, ο οποίος δοκιμάζεται αύριο το βράδυ στην Καρδάμαινα από την τοπική Δόξα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Η αποστολή των “κυανοκίτρινων” προφανώς και δεν είναι από τις πιο εύκολες φετινές, καθώς ειδικά στο γήπεδό της η Δόξα είναι… ακαταμάχητη, έχοντας χάσει μόνο το τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Ασφενδιού.
Η παραπάνω πραγματικότητα όμως είναι αρκετή για να δώσει στους Κρεμαστενούς το επιπλέον κίνητρο για να “σπάσουν” μία δύσκολη έδρα κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης της τελικής βαθμολογίας και γιατί όχι και της δεύτερης, εφόσον το “επιτρέψει” ο Ευκλής.
Η προετοιμασία κύλησε χωρίς προβλήματα και όπως όλα δείχνουν, ο προπονητής Νίκος Ορφανίδης θα έχει μαζί του κατά την αναχώρηση για την Κω το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.
Τόσο ο Τάσος Φτάκλας, όσο και ο Κυριάκος Καραγεωργίου ξεπέρασαν να προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν εσχάτως και θα δώσουν το παρών στη μάχη της Καρδάμαινας, πιθανώς ως μέλη της αρχικής ενδεκάδας.
Φοίβος: Με γεμάτη τη “φαρέτρα” του αύριο στην Κω
Listen to the article
Dimokratiki AI








Comments on Article
The comments are for each commenter only. The Democrat does not share these views. We reserve the right to delete any comments we consider offensive or insulting, without any warning. Users who do not comply with the terms of use are excluded.
Reminder:
For the partial reproduction of the news from other websites it is necessary to use the link below to refer to the Democratic article.