Μετά την Καρδάμαινα, η Κως θα αποκτήσει ακόμη τρεις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο Δήμος Κω προχώρησε στη δημοπράτηση της προμήθειας για τους νέους κλειστούς θόλους σε Κέφαλο, Ζηπάρι και στην πόλη της Κω, μαζί με τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό, συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης. Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ανέφερε τα εξής: ”Μετά την Καρδάμαινα, προχωρούμε με αποφασιστικότητα στην υλοποίηση ακόμη τριών κλειστών θόλων: στον Κέφαλο, στο Ζηπάρι και στην Πόλη της Κω. Η δημοπράτηση της προμήθειας τους, μαζί με τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό, συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, είναι πλέον γεγονός. Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ταμείο Αλληλεγγύης, και αυτό μας επιτρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα σε χιλιάδες νέους του νησιού μας να “στεγάσουν” τα όνειρά τους στον αθλητισμό. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, δημιουργούμε αθλητικές υποδομές που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Επενδύουμε στις νέες γενιές, στον αθλητισμό, στη συνοχή και στην ποιότητα ζωής της κοινωνίας μας. Η Κως αξίζει σύγχρονους χώρους άθλησης και εμείς εργαζόμαστε καθημερινά για να τους αποκτήσει”.
Τρεις νέοι θόλοι σε Κω, Κέφαλο και Ζηπάρι!
Listen to the article
Dimokratiki AI








Comments on Article
The comments are for each commenter only. The Democrat does not share these views. We reserve the right to delete any comments we consider offensive or insulting, without any warning. Users who do not comply with the terms of use are excluded.
Reminder:
For the partial reproduction of the news from other websites it is necessary to use the link below to refer to the Democratic article.