Η αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung.
Δημοσίευμα για την αύξηση των τουριστικών εσόδων της Ελλάδας φιλοξενεί η Süddeutsche Zeitung:
«Η Ελλάδα αύξησε τα έσοδά της από τον τουρισμό σχεδόν κατά δέκα φορές μετά την υποχώρηση του τρίτου κύματος του κορωνοϊού. Συνολικά ανήλθαν σε 791 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή από την κεντρική τράπεζα. Ένα χρόνο νωρίτερα ήταν μόνο 83 εκατομμύρια ευρώ, επειδή εκείνη την εποχή ο τουρισμός σε όλο τον κόσμο ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος λόγω του πρώτου κύματος του κορωνοϊού. Ωστόσο, σύμφωνα με την κεντρική τράπεζα, θα χρειαστούν δύο έως τρία χρόνια για να επιτευχθεί και πάλι το επίπεδο πριν από την κρίση. Το 2019 τα έσοδα ήταν 18 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι μέχρι τώρα προβλέψεις εκτιμούν ότι τα έσοδα από τον τουρισμό θα φτάσουν φέτος μόνο το 40% του 2019».
ΠΗΓΗ: DW








Comments on Article
The comments are for each commenter only. The Democrat does not share these views. We reserve the right to delete any comments we consider offensive or insulting, without any warning. Users who do not comply with the terms of use are excluded.
Reminder:
For the partial reproduction of the news from other websites it is necessary to use the link below to refer to the Democratic article.