SPORTS

Γ’ κατηγορία: Όλο το «ζουμί» στη μάχη του Ε.Α.Κ.

Pavlos Docoupil (footballer) 1 minute reading
Category B

Η σύγκρουση του δεύτερου του βαθμολογικού πίνακα Ευαγόρα και της πρωτοπόρου Αθλέτικο Αφάντου, αποτελεί το σημείο αναφοράς της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της Γ’ τοπικής κατηγορίας.
Οι δύο ομάδες χωρίζονται από τρεις βαθμούς, με την Αθλέτικο να έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση του τίτλου και της ανόδου στη Β’ κατηγορία, ενώ ο Ευαγόρας χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να επαναφέρει τις ισορροπίες και να παραμείνει σε καλύτερη θέση από τους διώκτες του.
The programme shall:
*Φάνες (16:00) Α.Ο. Καλαβαρδών-ΑΕΡΑ Β’
*Απολακκιά (16:00) Ασπίδα Απολακκιάς-Ομόνοια Γενναδίου
*Ε.Α.Κ. (17:45) Ευαγόρας-Αθλέτικο Αφάντου
Πέμπτη 3 Απριλίου
*Καλυθιές (17:00) Απόλλωνας Καλυθιών Β’-Πολύστρατος

Comments on Article

The comments are for each commenter only. The Democrat does not share these views. We reserve the right to delete any comments we consider offensive or insulting, without any warning. Users who do not comply with the terms of use are excluded.

Add a comment

E-mail will not be published.
All fields must be filled in to submit the comment.