Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στους δικαστές και γενικότερα στη Δικαιοσύνη.
Ο κρητικός πολιτικός «ξαναχτύπησε», την Παρασκευή, με νέα ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ρίχνοντας κι άλλο «λάδι στη φωτιά».
Εστω, και δίχως να τονίζει τις λέξεις, βάζοντας τα σημεία στίξης όπου, όπως και όσο νόμιζε.
Eγραψε συγκεκριμένα:
«ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να ειχαμε προτεινει ως ΣΥΡΙΖΑ το ποθεν εσχες των βουλευτων να το εξεταζει επιτροπη που θα αποτελουνταν ΜΟΝΟ απο βουλευτες!!!!
Τι για σοβιετια ,βορεια κορεα ,κουβα ,βενεζουελα θα ακουγαμε απο τα ΜΜΕ ,τι για συντεχνιες ,τι για καταρρακωση του ηθικου πλεονεκτηματος της αριστερας ,τι δε θα περασει ο φασισμος θα τραγουδαγαν οι παπαγαλοι στα καναλια ….»
»ΤΩΡΑ που το ζητανε οι δικαστες για τους εαυτους τους ,»ειναι εξελιξη του νομικου πολιτισμου» ,»προστασια της προσωπικοτητας και των δικαιωματων του ανθρωπου»,»πραγματωση της διακρισης των εξουσιων»….και για τα καναλια ..ημερα σαββατο».







Comments on Article
The comments are for each commenter only. The Democrat does not share these views. We reserve the right to delete any comments we consider offensive or insulting, without any warning. Users who do not comply with the terms of use are excluded.
Reminder:
For the partial reproduction of the news from other websites it is necessary to use the link below to refer to the Democratic article.