NEWS

Οι κανόνες είναι για να έχουν… εξαιρέσεις

news room 1 minute reading
Old Town

Να τηρούν τους κανόνες και να μην δημιουργούν προβλήματα ζητούν από τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μεσαιωνική Πόλη, οι αντιδήμαρχοι Πολεοδομικών Εφαρμογών κ. Γιώργος Κακούλης και Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου.
«Ζητάμε από τους καταστηματάρχες να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τους κανόνες. Δεν είναι δυνατό όλοι να κάνουμε αγώνα για να αυξηθούν οι αφίξεις και εκείνοι να μην συνδράμουν με τον τρόπο που πρέπει την προσπάθεια», τόνισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου στη “Δημοκρατική”.

Κι επειδή οι κανόνες έχουν… εξαιρέσεις, μια τέτοια μας έστειλε αναγνώστης μας σημειώνοντας :

“Κάτω από το Ρολόι χθες : Δείτε εδώ την τήρηση των κανονισμών ακόμη δεν αρχίσαμε. Δείτε που έβαλαν τους τιμοκαταλόγους. Πως να περάσει ένα group με 30-40 ανθρώπους;”

Ρητορικό το ερώτημα του φίλου αναγνώστη…
Εκτός και εάν οι Αντιδήμαρχοι μετά τις επισημάνσεις τους περί τήρησης των κανόνων, προβούν και σε πιο δυναμικές παρεμβάσεις για… εξαιρέσεις σαν αυτή.

Comments on Article

The comments are for each commenter only. The Democrat does not share these views. We reserve the right to delete any comments we consider offensive or insulting, without any warning. Users who do not comply with the terms of use are excluded.

Add a comment

E-mail will not be published.
All fields must be filled in to submit the comment.