Τοπικές Ειδήσεις

SLIM p ACT – Μια νέα προηγμένη τεχνολογία καταπολέμησης κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και κατακράτησης υγρών

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της Αισθητικής εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας! Οι προηγμένες τεχνολογίες αντικαθιστούν τις χειρωνακτικές θεραπείες.
Το δέρμα είναι το όργανο του σώματός μας που εκτίθεται περισσότερο στον έξω κόσμο και έτσι αποτελεί την «πόρτα εισόδου και εξόδου» των ουσιών που έρχονται σε επαφή μ’ αυτό. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να σεβόμαστε την δομή του δέρματος και να διατηρούμε ανέπαφες τις λειτουργίες του.
Ολοι γνωρίζουμε ότι το υγιές και λαμπερό δέρμα, είτε προσώπου, είτε σώματος, είναι σύμπτωμα καλής υγείας και δίνει μια αίσθηση ζωντάνιας γι’ αυτό πρέπει να το φροντίζουμε πολύ.
Τα στοιχεία που το κάνουν όμορφο εκτός από την ζωηρή και ομοιόμορφη επιδερμιδα είναι η ελαστικότητα που την δίνει το φυσικό μας κολλαγόνο, ώστε να είναι σφριγηλό χωρίς χαλάρωση και η τόνωση. Γνωρίζουμε όμως ότι πολλές φορές υπάρχουν εμπόδια στο να αποκτήσουμε το δέρμα που επιθυμούμε. Η αποτελεσματική πρόληψη όμως θα ενισχύσει την φυσιολογική άμυνα και τα χαρακτηριστικά του δέρματος, καταπολεμώντας τις ατέλειές του όπως την γήρανση, την αφυδάτωση, την ευαισθησία, την κατακράτηση σμήγματος και νεκρών κυττάρων, την έλλειψη οξυγόνου, την χαλάρωση, τις πανάδες, το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα κ.ά.
Μια νέα τεχνολογία εμφανίσθηκε πρόσφατα, το SLIMpACT! Είναι μια πολυλειτουργική συσκευή με την συνέργεια τεχνολογιών όπως το LIPOLASER (άδειασμα λιποκυττάρων), τα κύματα ΚΟΤΖ (μυική ηλεκτροδιέγερση) και η αντιστατική Ραδιοσυχνότητα. (Μείωση κυτταρίτιδας, Σύσφιγξη δέρματος, διέγερση παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης).
Είναι μια ανώδυνη, μή επεμβατική μέθοδος, που δεν προκαλεί παρενέργειες. Είναι μια πρωτοποριακή και ευέλικτη τεχνολογία. Η συνεδρία διαρκεί μισή ώρα έως 40 λεπτά και γίνεται συνήθως 2 φορές την εβδομάδα για ένα καλό, επιθυμητό αποτέλεσμα!
Περιλαμβάνει επίσης ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, προσομοιώνοντας και αντικαθιστώντας το χειρωνακτικό μασάζ, ενεργοποιώντας την μικροκυκλοφορία, απομακρύνοντας τα στάσιμα, κατακρατημένα άχρηστα υγρά, ευνοώντας την κένωση της φλεβικής-λεμφικής κυκλοφορίας.
Ενδείκνυται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης των υγρών, του οιδήματος και λεμφοιδήματος και την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος. Βελτιώνει την εντερική λειτουργία, καταπολεμώντας την δυσκοιλιότητα η οποία προκαλεί πολλά προβλήμτα στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού, όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης! Όλες οι καταστάσεις καθιστικής δραστηριότητας, παρατεταμένης ορθοστασίας, οι συσπάσεις στα αγγεία επιστροφής που προκαλούνται από τα στενά ρούχα, την εγκυμοσύνη, την δυσκοιλιότητα και την παχυσαρκία τείνουν να κάνουν τα υγρά να λιμνάζουν, οδηγώντας άμεσα σε οίδημα, πρησμένες γάμπες, κυτταρίτιδα και κιρσούς.
Αυτή η νέα τεχνολογία καταπολεμά τις ατέλειες του σώματος, ομαλοποιεί την λειτουργία του λεμφικού συστήματος και βελτιώνει την ποιότητα ζωής!

Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη, Αισθητικός, Πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης, υπεύθυνη του κέντρου oμορφιάς και υγείας katerinadayspa στη Ρόδο,
οδός Μεγ. Κων/νου 30, τηλ. 22410-31016, 22410-29504 www.katerinadayspa.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου