Τοπικές Ειδήσεις

VECTOR Body Sculptor HI-EMT – Η Νεα τεχνολογία για χτίσιμο μυών και καύση λίπους!

Γράφει η
Κατερίνα Παπασάββα
Αισθητικός

Μια νέα τεχνολογία η VECTOR ΗΙ-ΕΜΤ Υψηλής Εντασης Στοχευμένα Ηλεκτρομαγνητικά κύματα (High Energy Focused Electromagnetic Wave) έκανε την εμφάνισή της στο χώρο της Αισθητικής πρόσφατα!
Με την νέα αυτή μέθοδο επιτυγχάνεται η δημιουργία μυικής μάζας, καύση λίπους, γράμμωση μυών μέσω της τεχνητής πρόκλησης μυικων συστολών με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να χρησιμοποιείται ψύξη ή θερμότητα, ακτινοβολία ή ιόντα. Ετσι δεν υπάρχει κινδυνος καψίματος, οιδήματος ή δημιουργίας ουλών κλπ. βλαβών.
Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από τις κεφαλές του VECTOR Body Sculptor προκαλούν 100% σύσπαση των μυών στην περιοχή οπου εφαρμόζονται, καθιστώντας την συνεδρία αποτελεσματικότερη από την ενεργητική γυμναστική, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως γλουτοί, κοιλιά, προσαγωγοί, μπράτσα, πλάτη, πόδια κ.α. σημεία όπου ειναι δύσκολη η απομόνωση των μυών!
Το ιδανικό ώστε να φανεί υγιές ένα σώμα είναι να φανούν οι μυικές γραμμές και οι καμπύλες του σώματος! Να μειωθεί το βάρος του λίπους. Για να αναπτυχθεί ένα άπαχο σώμα πρέπει να αυξηθεί η μυική μάζα.
Οσο μεγαλύτεροι και γυμνασμένοι είναι οι μύες τόσο πιο γρήγορα γίνονται και οι καύσεις του λίπους. Καταναλώνονται περισσότερες θερμίδες.
Η μυική συστολή αυτής της νέας τεχνολογίας προκαλεί μεγάλη αποσύνθεση του λίπους, καθώς τα λιπαρά οξέα διασπώνται από τα τριγλυκερίδια, συσωρεύονται σε λιπώδη κύτταρα, αποπίπτουν και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Τα οφέλη από το χτίσιμο μυικής μάζας είναι η μείωση της παχυσαρκίας με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους, η διαμόρφωση και σωστή γράμμωση του σώματος, η πρόληψη της γήρανσης, η διατήρηση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού, η μείωση του χρόνιου πόνου στις αρθρώσεις και στους μυς, βοηθά στην ομαλή και σωστή κυκλοφορία του αίματος, στην πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη, στην μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, στην πρόληψη καρδιακών παθησεων, στην καλή λειτουργία των εντέρων, στην ενίσχυση της μνήμης και πρόληψη της άνοιας!
Η συνεδρία με το VECTOR Body Sculptor προκαλεί 20 με 30 χιλιάδες συσπάσεις που ισοδυναμούν με 2-3 ωρες ενεργητικής γυμναστικής προκαλώντας πλήρη αιμάτωση των μυικών ομάδων, επιτυγχάνοντας μυική ενδυνάμωση και ταυτόχρονα καύση του λίπους στα σημεία εφαρμογής.
Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά περίπου. Είναι άνετη, γρήγορη και ανώδυνη. Το άτομο είναι ξαπλωμένο, εφαρμόζονται με ειδικούς ιμάντες οι 2 κεφαλές στα σημεία που θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή, προκαλώντας έως και 15% αυξηση της μυικής μάζας και έως 20% μείωση του λίπους. Συνήθως απαιτούνται 8 συνεδρίες με συχνότητα 2 την εβδομάδα.
Μπορεί να εφαρμοσθεί σε άνδρες και γυναίκες στην κοιλιά (άνω, κάτω και πλάγια) για μείωση του λίπους, σύσφιξη και γράμμωση κοιλιακών μυών τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναικες για σύσφιξη της χαλαρής κοιλιας μετά τον τοκετό,στους γλουτούς για ανόρθωση και αυξηση γλουτών, στα μπράτσα, δικέφαλους, τρικέφαλους), στους προσαγωγούς για μείωση λίπους και σύσφιξη και στους μηρούς.

Κατερίνα Παπασάββα-
Λαμπαδάκη,
Αισθητικός, Πτυχ/χος
Αθηνών και Βιέννης,
υπεύθυνη του κέντρου
Ομορφιάς και Υγείας
katerinadayspa
στη Ρόδο,
οδός Μεγ. Κων/νου 30,
τηλ.22410-31016
και 29504.
www.katerinadayspa.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου