Τοπικές Ειδήσεις

H διακήρυξη του συνδυασμού #Αφάντου _είσαι – Υποψήφιος πρόεδρος κοινότητας Αφάντου ο Γιώργος Μπακίρης

Είμαστε μια ομάδα πολιτών από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους που θέλουμε να πάρουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας, προχωρώντας μπροστά με λογική και σύνεση, όχι μόνο για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων αλλά και για να θέσουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Μία ομάδα με όραμα και αποφασιστικότητα, που μοναδικό κίνητρο μας είναι να υπηρετήσουμε τις αξίες και το συμφέρον του τόπου μας και των συμπολιτών μας. Η στρατηγική θέση της πόλης μας στον επενδυτικό χάρτη, το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι στοιχεία που θα πρέπει να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε.

Προτεραιότητα μας είναι η ανάπτυξη, η ποιοτική αναβάθμιση και η ευημερία της πόλης μας, με όραμα, στόχο, σχεδιασμό και με τη συμμετοχή ικανών και αξιόλογων συμπολιτών μας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μας στον πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό τομέα.

Ο τόπος μας έχει φυσική ομορφιά, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ικανούς επιχειρηματίες, αξιόλογους επιστήμονες και δυναμικούς πολίτες, που διαπρέπουν σε όλους τους τομείς.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του Αφάντου προς όφελος όλων μας.

Τ’ Αφάντου είμαστε εμείς. Ας μην αφήσουμε λοιπόν την τύχη της πόλης μας και το μέλλον των παιδιών μας σε άλλους.

# Αφάντου_είσαι…!!!

 Μπακίρης Εμμ. Γιώργος

Μεταπτυχιακός Τίτλος, MBA (University of Liverpool),

Μεταπτυχιακός Τίτλος, Msc Finance & Investments (University of Exeter),

Πτυχίο Νομικής (Νεάπολις, Πανεπιστήμιο Πάφου, Κύπρος),

Πτυχίο, Bsc in Business (American University of Athens,

Υποψήφιος Πρόεδρος Κοινότητας Αφάντου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου