Για την Βαρσοβία της Πολωνίας αναχωρεί σήμερα η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας Ακρωτηριασμένων, προκειμένου να συμμετάσχει στο εξαεθνές τουρνουά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από στην Κωνσταντινούπολη από την 1η έως τις 10 Οκτωβρίου.
Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας συμπεριλήφθηκε και ο γενικός αρχηγός του Φοίβου Κρεμαστής Θανάσης Σύρμας, εκπροσωπώντας τα Δωδεκάνησα.
Στο εξαεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου, εκτός από την Ελλάδα θα λάβουν μέρος οι Εθνικές Ομάδες της διοργανώτριας Πολωνίας, της Ιαπωνίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιρλανδίας.
Την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας απαρτίζουν οι ακόλουθοι 12 ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Δημήτρης Βουβόπουλος (τερματοφύλακες), Τάσος Τσίγκας, Γιώργος Λαζαρίδης, Βασίλης Μπακογιάννης, Θανάσης Σύρμας, Θοδωρής Αλεξάς, Νικόλαος Παπακυριάκης, Γιάννης Βασιάδης, Δημήτρης Αγριανίτης, Νικόλας Παπαγγελής και Λάζαρος Μαρίγγος.
Προπονητής είναι ο Απόστολος Μπαλτούμας, ενώ την αποστολή θα συνοδέψουν ο τεχνικός διευθυντής Άρης Μαυρόπουλος και ο βοηθός προπονητή και ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας.
Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 15:00 την αντίστοιχη της Ιαπωνίας και στις 18:30 της Πολωνίας, ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα αποτελέσματα των ομάδων την πρώτη ημέρα του τουρνουά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ