Τοπικές Ειδήσεις

Οι ραδιοσυχνότητες RF συσφίγγουν το δέρμα και καταπολεμούν τη χαλάρωση του σώματος

Η σύσφιγξη δέρματος με ραδιοσυχνότητες RF είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη της τεχνολογίας για την σύσφιξη προσώπου και σώματος!
Είναι μια μη χειρουργική μέθοδος σύσφιγξης του χαλαρού δέρματος που προκαλείται από την γήρανση, την απώλεια βάρους, την εγκυμοσύνη, την καθιστική ζωή, την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες (ηλιοθεραπεία σώματος) κ.α. παράγοντες.
Η τεχνολογία των Ραδιοσυχνοτήτων αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, διεγείροντας τις φυσικές διεργασίες του δέρματος χωρίς τοξικές ουσίες και βελόνες.
Το κολλαγόνο είναι μια δομική πρωτεΐνη του σώματος που συντελεί στην σύσφιγξη του δέρματος και στην σφριγηλότητα.
Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση ενεργειακών κυμάτων για να θερμάνει το βαθύ στρώμα του δέρματος, γνωστό ως χόριο. Αυτή η θερμότητα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Η χαλάρωση του δέρματος εμφανίζεται περίπου στην ηλικία των 35 έως 40 ετών, όταν η ποσότητα και η ποιότητα του κολλαγόνου αρχίζει να μειώνεται.
Επιστημονικά έχει διαπιστωθεί οτι η διατήρηση της θερμοκρασίας πάνω από 46οC για πάνω από 3 λεπτά προκαλεί το σώμα να απελευθερώσει πρωτεΐνες που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που βοηθά στην σύσφιγξη του χαλαρού δέρματος και συνδετικού ιστού στο σώμα.
Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη, ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, κάθε χρονική περίοδο.
Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα μέχρι τον λιπώδη ιστό, προσφέροντας στο δέρμα σύσφιγξη, τόνωση, λιποδιάλυση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας για σύσφιγξη με ραδιοσυχνότητες είναι η απλούστατη και άριστα ανεκτή εφαρμογή της. Επιλέγοντας την κατάλληλη κεφαλή και πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληθώρα περιοχών και προβλημάτων σε όλο το σώμα (μπράτσα, κοιλιά, γλουτούς, πόδια εμπρός -πίσω, προσαγωγούς, πλάτη κλπ) ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερες περιοχές στην ίδια συνεδρία.
Ένα επίσης θετικό είναι ο μικρός χρόνος της συνεδρίας, που για μια περιοχή όπως η κοιλιά είναι 20-30 λεπτά. Μετά την εφαρμογή υπάρχει μιά ελαφρά ερυθρότητα και υπεραιμία η οποία υποχωρεί σύντομα και μπορεί κάποιος να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.
Σε αντίθεση με τις παλαιότερες τεχνολογίες τα αποτελέσματα ειναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες, χωρίς αποθεραπεία και μηδενικό χρόνο! Εφαρμόζεται όλο το χρόνο, χειμώνα – καλοκαίρι, χωρίς πρόβλημα.
Οι Ραδιοσυχνότητες επίσης εφαρμόζονται για την μείωση της κυτταρίτιδας, και του τοπικού πάχους.
Μπορεί άριστα να συνδυασθεί με κρυολιπόλυση, λεμφικό μασάζ (Πρεσσοθεραπεία), Vacuum μασάζ, Φωτοθεραπεία LED και το ΗΙ ΕΜΤ, την νέα τεχνολογία σύσφιγξης μυών και το αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτού είναι η τέλεια σύσφιγξη δέρματος, μυών και ιστών.
Οι συνεδρίες εξαρτώνται από τον βαθμό χαλάρωσης του δέρματος, την ηλικία, την τυχόν λήψη φαρμάκων κλπ.

Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη, Αισθητικός, Πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης, υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας katerinadayspa στη Ρόδο, οδός Μεγ. Κων/νου 30, τηλ. 22410-29504 και 31016. www.katerinadayspa.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου