Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: «Γιατί απεφάσισα να είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια»

Είναι για εκείνους, που παρακολουθούν στενά την πολιτική επικαιρότητα, “νωπές” ακόμη οι μνήμες της αντιπαράθεσης, που παρ’ ολίγον να προσλάβει και ένδικο χαρακτήρα, μεταξύ της «δημοκρατικής» και του υποψήφιου πλέον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Την εβδομάδα που πέρασε, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, η μεταξύ μας παρεξήγηση θα πρέπει να θεωρείται λήξασα.

Υπήρξε ήδη ανάκληση της μήνυσης που ασκήθηκε από την εφημερίδα και αποδοχή της ανάκλησης από τον κ. Χατζημάρκο.

Τα ανωτέρω σίγουρα δεν απασχολούν την επικαιρότητα, οφείλαμε ωστόσο να τα δημοσιοποιήσουμε ως απάντηση σε τυχόν ψιθύρους.

Σαφέστατη είναι εξάλλου και η σχετική με το θέμα απάντηση, που δίνει στη συνέντευξή του στη «δημοκρατική» ο κ. Χατζημάρκος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όχι στο Δήμο Ρόδου, στην τακτική που ακολουθεί σχετικά με την επιλογή του χωρικού αντιπεριφερειάρχη στα Δωδεκάνησα, στο ΕΣΠΑ και στους αντιπάλους του κ.κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και Μπενέτο Σπύρου.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Γ. Χατζημάρκου στην κυριακάτικη έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου