Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ, που πρόσφερε τα μέγιστα στην επιτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς, ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» και θα τους ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο λόγος για τον έμπειρο μέσο Ρεΐση Μαΐλη που συμφώνησε το βράδυ της Παρασκευής με την διοίκηση στην επέκταση της συνεργασίας τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η διοίκηση της Α.Ε. Κατταβιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα για ακόμα μια χρονιά την συνεργασία της με τον έμπειρο μέσο Ρεΐση Μαΐλη. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του συλλόγου στα σαλόνια του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, με τον Ρεΐση Μαΐλη να δηλώνει τα ακόλουθα στην «δσπορ» για την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς.
Μετά από την απόλυτα επιτυχημένη σεζόν που είχαμε, όπου καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο, θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του συλλόγου και στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».
Με την επέκταση της συνεργασίας με τον Ρεΐση Μαΐλη η ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς έφτασε τις 14 ανανεώσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ και πλέον μένουν ελάχιστες εκκρεμότητες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε εξέλιξη, με την παραμονή τους στους «κιτρινόμαυρους» να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Στην περίπτωση που οι αθλητές δεν παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, τότε οι άνθρωποι της Α.Ε. Κατταβιάς θα τους αντικαταστήσουν ισάξια.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ